Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa ne sum sretnal dosega nekoj muzicki pismen da bide iskren fan na Karolina,site nejzini fanovi se luge sto nemaat nikakov sluh za muzika,bas kako tebe...:pos2::pos2:ОК, или избриши ја или од кај јас да знам или ти или било кој дека ова е приватна. Може ја има некаде на нет, така да борбата протв фановите на Каролина не ви иде никако ни со химната, ни со ова, со ништо.:baeh:А ти како модераторка, сору, супер модераторка маце припази што се пишува овде и како смееш ти како смее некој член да пишува - ова ти го зборам за горните постови на кои воопшто не реагираш
КАРОЛИНА останува да постои како култ а фановите се секогаш тука за д ауја подржуваат и презентираат во најубавото светло
pa ne sum sretnal dosega nekoj muzicki pismen da bide iskren fan na Karolina,site nejzini fanovi se luge sto nemaat nikakov sluh za muzika,bas kako tebe...
За мега ѕвезда и требаат многу муви да наголта. Да си мега ѕвезда значи да бидеш почитуван и мнозинството да ти се восхитува,а не малцинството.За жал, секој исфрустриран и пропаднат музичар може само да позавиди на ова и горко во себе да се изеде што не може да го има тоа кое Каролина ја направи мега ѕвезда во текот на 19 годишната музичка кариера.
ti treba barem nekakov muzicki sluh za da vidis deka ona ne znae da pee,ama samo muzicki neobrazovan i covek bez oset za muzika i nikakov sluh za muzika moze da se divi i daA kое фајде ако ти имаш музичко образование и се нарекуваш музичар, кога освен самиот себе, никој друг не го нае тоа ниту има корист од тоа.
А чекај малце, кој фан на некој друг македонски пејач/ка е човек кој е со музичко образование? Или може ти си единствен таков што се палиш на некоја оперска пејачка?
Не ми треба музичко образование за да видам каков распон има Каролина додека пее, тоа го потврдиле великани во македонската музичка историја и освен ти, нема некој човек што го оспорува неизмерниот талент на еден таков вонвременски глас како Каролина.
Успехот во еден бренд наречен Каролина лежи во пакетот од се во него - глас, стас, појава, убавина, скромност, дисатнцираност при давање било каква изјава, првокласна продукција, првокласен тим од стилисти и музички соработници.
За жал, секој исфрустриран и пропаднат музичар може само да позавиди на ова и горко во себе да се изеде што не може да го има тоа кое Каролина ја направи мега ѕвезда во текот на 19 годишната музичка кариера.
А нормално дека би ја искриткикувала кога ќе видам дека направила нешто лошо, досега немало нешто такво![]()
Морее, испод чест :nesvest:. Директно се коси со ова подолу кое Дијаманте го постирашеБирала каде ќе се појави и кога, па така и треба, во ова денешно време кога секој стана пејач и кога триста песни се вадат од којзнае какво продукции, Каролина и нејзиниот тим решија да не се мешаат со тие пејачи, да бираат каде ќе се појават и да не кажуваат ништо друго, освен професионалните ангажмани
воопшто со цело тоа интервју.7.Најголема заблуда за мене е..? - Луѓето што не ме познаваат замислуваат дека сум студена и препотентна, но кога ќе ме запознаат, комплетната слика за мене им се менува, бидејќи јас сум емотивна и реална личност.
13.Се ужаснувам од..? - Лаги, искомплексирани луѓе, простотилак, медоикритети, и од луѓе што своите фрустрации ги истураат на другите.
Симон Трпчески, Гордана Кекеновска-Коларова
ubavo kazano i ubavo obrazlozeno,...samo za kogo koga nekoi ednostavno tolku se zaletani po Karolina sto duri i izbegakle od realniot svet,veke recisi i nemaat svoj zivot,...tuku samo idol koj go idealiziraat do beskrajni granici,a veke ni samite tie ne znaat zasti,i ne znaat sto e realnost,a sto fikcija...Морее, испод чест :nesvest:. Директно се коси со ова подолу кое Дијаманте го постираше
воопшто со цело тоа интервју.
Вакви изјави се штетни за неа. Како да те сака јавност (за слушање...башка) со такви изјави? Нека е Аки, Рамацоти, Хус...мајстори на својот занает...со вакви изјави далеку не стигаат. Постои нешто што се вика скромност, тоа е и дел зошто вакви ѕвездички кај нас не ми се допаѓаат. А кај познатите фаци кои си имаат цели тимови можда е присутна и лажна скромност, но често постои маркетинг стратегија која кај ова моме отсуствува-дел од таа стратегија е и односи со јавност, комуникација со публика, медиуми...
За разлика од неа, други како (ова во спојлер таг, оти со Беквалац морав да се извинувам, а некои други не)...кои се најобични луѓе и во животот и во интервјуата и никогаш никого не навредиле или оквалификувале. А стигнале до крајот на светот со нивните подвизи, наполниле светски сали, светската јавност (не српската) ги качила на пиедестал.PHP:Симон Трпчески, Гордана Кекеновска-Коларова
Најдобра беше кога со мајка и одеше да пее, најскромно делуваше и најубаво. А за музичка наобразба и темава...ќе се воздржам од други коментари...сега за сега :smir: