- Член од
- 22 ноември 2008
- Мислења
- 673
- Поени од реакции
- 102
Па вака првин научи што е балада,а што не.А за она дека си пцуела ти сама овде еднаш кажа дека си таква и дека ја мразиш и тука завршува приказната,инаку овде генерално лошо зборувате истите кои и пред тоа истото лошо го кажувавте,колку тоа не ја поднесувате.Aма химната на ливерпул е балада. Нашата е далеку од балада.
Ај вака пушти youtube и отвори само како на други натпревари се пее химна. Мене ми е гајле дали е суво без музика или со музика, битно Каролина ја усра химната и сите околу мене ја пцуеја зашто не можеа да ја пратат. А химната се пее со навивачите. Ако таа планираше сама да си ја пее химната тогаш нека си ја пее така додека се тушура.
И само верните фанови на Каролина како ти и Дијаманте тврдите дека е добро испејана, не знам кој инат го водите. Иако во себе сигурно знаете дека тапа испеја.Ама не ви дава душа да ја навредите.
Ајт досадни сте да ви кажам, се гледа реалноста каква е. Никој не се сомнева во вокалните способности на Каролина, ама нашата химна е побрза, а таа си ја испеја некоректно на свој начин. Катастрофа беше. И во живо и на снимки ужасно звучи. Најлошо до сега што сум ја слушала нашата химна.
Фала приетно.
А за тоа кој требало да пее таа или публиката,првин таа е официјално повикана да ја отпее таа фамозна химна,публиката ја само придружува и ништо повеќе,поточно пее во позадина,што и беше така на стадионот.
Ама не ви дава душа да ја навредите.
А кој сака нека пее, па и најдобриот и најквалитетниот и најспремниот и се нај нај вокал во светот да пее химна, сигурно дека нема да успее да го усогласи неговото пеење со публиката. Тоа е најнормално. Баш и затоа секаде химните се знае, се пушта само инструменталка, и публиката пее. А за вас неколку души што чекате нешто Каролина да направи или да се појави со песна, спот, или било што за да ја критикувате, не знам што да кажам. Барате влакно во јајцето :jaj
а го нема). Зошто веќе еднаш не се помирите со вистината таква каква што е? Ако имало некој друг подобар и поквалитетен, зошто не го викнале него, туку баш Каролина? Има неколку пати пеено химна, и ако не ја бивало, и како што велите ако не ја пеела убаво, зошто пак би ја викнале? Би било логично нели да ја сменат? :smir:
Moze kolku saka da i bide koleska i prijatelka na Karolina toa sto go pee, osven dvete spomenati pesni e turbofolk ,samo zatoa sto ima primesi na pop muzika ne znaci deka e pop.Vo Srbija pop peat Aleksandra ,sestrite Kovac ,Ana Stanic i Marija Serifovic ,drugoto za zal e turbofolk.Na youtube ima nad 700 000 views na nezinite pesni,podobar pokazatel za toa sto pee nema,pejackite sto gi spomenav brojat sitno ,toa ti e slikata na muzicka Srbija,pop muzika tamu ne pominuva