Каролина Гочева

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Aма химната на ливерпул е балада. Нашата е далеку од балада.
Ај вака пушти youtube и отвори само како на други натпревари се пее химна. Мене ми е гајле дали е суво без музика или со музика, битно Каролина ја усра химната и сите околу мене ја пцуеја зашто не можеа да ја пратат. А химната се пее со навивачите. Ако таа планираше сама да си ја пее химната тогаш нека си ја пее така додека се тушура.
И само верните фанови на Каролина како ти и Дијаманте тврдите дека е добро испејана, не знам кој инат го водите. Иако во себе сигурно знаете дека тапа испеја.:) Ама не ви дава душа да ја навредите.
Ајт досадни сте да ви кажам, се гледа реалноста каква е. Никој не се сомнева во вокалните способности на Каролина, ама нашата химна е побрза, а таа си ја испеја некоректно на свој начин. Катастрофа беше. И во живо и на снимки ужасно звучи. Најлошо до сега што сум ја слушала нашата химна.
Фала приетно.
Па вака првин научи што е балада,а што не.А за она дека си пцуела ти сама овде еднаш кажа дека си таква и дека ја мразиш и тука завршува приказната,инаку овде генерално лошо зборувате истите кои и пред тоа истото лошо го кажувавте,колку тоа не ја поднесувате.
А за тоа кој требало да пее таа или публиката,првин таа е официјално повикана да ја отпее таа фамозна химна,публиката ја само придружува и ништо повеќе,поточно пее во позадина,што и беше така на стадионот.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ако толку не ви се допаднала изведбата и ви го загорчила животот како нико0гаш досега, онда требаше уште на лице место да се симнете и д аи кажете на Каролина, а не кукавички зад компјутер да пишувате затоа што тука срамот го нема, нели, или па требаше да си излезете и решена работа.
За среќа, Каролина и на следен натпревар ќе ја пее химната, па кој не ја сака, нека седи дома и нека не иде на натпревар кој го платил/а 100/200 денари.
Химната испеана од неа звучи совршено и затоа Каролина продолжува да ја пее и на следните натпревари:baeh:
Караманот, да не имаш информација зашто спотот за песната КРАЈ не е дистрибуиран до ниедна телевизија, што е работава, или сакаат може по одмориве да го пуштат?

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Ќе бидам искрена и ќе го кажам следново. Според мене, најдобро е за химната да биде пуштена само музика и публиката да пее. Тогаш се прави и најдобра атмосфера а и сите навивачи (кои се дојдени за поддршка и навивање) ќе пеат на цел глас од срце. Но, кога веќе од ФФМ одлучиле некој пејач да ја пее химната, за изборот немам замерка. Нема никој подобар во тоа од нашиот најдобар вокал Каролина! Сакале или не да признаете, нема подобар вокал во МК. Сигурно дека кога би ги викнале оние што не можат сами ни концерт да направат (едно заради тоа што сами не можат да привлечат доволно публика, а друго заради тоа што не можат да издржат 2 саати да пеат во живо, ќе се изморат уште на втората песна) дека би се изгубиле од публиката и нивниот глас не би се слушал, само физички ќе беа присутни :toe: А кој сака нека пее, па и најдобриот и најквалитетниот и најспремниот и се нај нај вокал во светот да пее химна, сигурно дека нема да успее да го усогласи неговото пеење со публиката. Тоа е најнормално. Баш и затоа секаде химните се знае, се пушта само инструменталка, и публиката пее. А за вас неколку души што чекате нешто Каролина да направи или да се појави со песна, спот, или било што за да ја критикувате, не знам што да кажам. Барате влакно во јајцето :jaj:(а го нема). Зошто веќе еднаш не се помирите со вистината таква каква што е? Ако имало некој друг подобар и поквалитетен, зошто не го викнале него, туку баш Каролина? Има неколку пати пеено химна, и ако не ја бивало, и како што велите ако не ја пеела убаво, зошто пак би ја викнале? Би било логично нели да ја сменат? :smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
зошто пак би ја викнале?
Зошто? :wink: во Македонија? каква ни е музичката сцена...имаш право дали и некој воопшто е океј кај нас.

Беквалац требаше да пее бе.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Е од каде етикетираш кои химни се машки кои женски? Нема врска тоа, цурата само се уфилма повеќе отколку што требаше.
Goce Delcev ,Pitu Guli,Dame Gruev....nekako neprirodno mi e zena da slavi borci za sloboda i da gi opeva:toe:
Pogolem sram bese sto ne se odade 1 m molcenje za poginatiot od Beton i spanskiot fudbaler, molkot traese samo 15 sekundi, zosto takva nestrplivost:nenene:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Goce Delcev ,Pitu Guli,Dame Gruev....nekako neprirodno mi e zena da slavi borci za sloboda i da gi opeva:toe:
Pogolem sram bese sto ne se odade 1 m molcenje za poginatiot od Beton i spanskiot fudbaler, molkot traese samo 15 sekundi, zosto takva nestrplivost:nenene:
Значи според тебе германската химна треба женско да ја пее затоа што се воспеваат германските жени? Не се согласувам со тебе, ама тоа е твое видување. Не дека Каролина не знае да ја пее химната, може многу убаво да ја успее, само многу се занесе.

офтопик: Секаде во светот кога се дава минута почит, само фудбалерите стојат мирни а публиката аплаудира во знак на почит. Не е тоа само кај нас, не се секирај, не е непочит тоа.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Зошто? :wink: во Македонија? каква ни е музичката сцена...имаш право дали и некој воопшто е океј кај нас.

Беквалац требаше да пее бе.
Da, mnogu podobro ke zvucese vo turbofolk verzija:tapp:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Значи според тебе германската химна треба женско да ја пее затоа што се воспеваат германските жени? Не се согласувам со тебе, ама тоа е твое видување. Не дека Каролина не знае да ја пее химната, може многу убаво да ја успее, само многу се занесе.

офтопик: Секаде во светот кога се дава минута почит, само фудбалерите стојат мирни а публиката аплаудира во знак на почит. Не е тоа само кај нас, не се секирај, не е непочит тоа.
Ne klucniot zbor e borci za sloboda,toa ne mi ide

A za ova vtoroto ,pa jas ednas ne sum gledala utakmica, sekogas i publikata molci minuta ,ne samo fudbalerite

Па и таа пее балади :tapp: :)
Da be, duri dve Ponovo i Dobro moje ,drugoto se turbofolk:tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Беквалац не пее турбофолк песни, од каде тоа:pos2:Она е пејачка која пее забавна српска музика, исто како што пее да речеме Жељко Јоксимовиќ.
Инаку Наташа Беквалац е доста драга колешка и пријателка на Каролина.
Каролина инаку на одмор беше во Хрватска - некаде од 2, 3 август до 12 август, на Хвар била со друштво, меѓу кои и нејзиниот најдобар другар Дадар

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Да, ја имав можност и чест да видам некои слики од одморот. Била со Дадар,сестра и Александра и неколку другарки :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па сестра и нели е мажена? Без маж иде на одмор? Иначе дали тука може да се постават такви слики да видам сакам

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Па мажена е, ама не знам со неа биле заедно :wink:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Беквалац не пее турбофолк песни, од каде тоа:pos2:Она е пејачка која пее забавна српска музика, исто како што пее да речеме Жељко Јоксимовиќ.
Инаку Наташа Беквалац е доста драга колешка и пријателка на Каролина.
Каролина инаку на одмор беше во Хрватска - некаде од 2, 3 август до 12 август, на Хвар била со друштво, меѓу кои и нејзиниот најдобар другар Дадар
:pos2::pos2::pos2::vozbud:Moze kolku saka da i bide koleska i prijatelka na Karolina toa sto go pee, osven dvete spomenati pesni e turbofolk ,samo zatoa sto ima primesi na pop muzika ne znaci deka e pop.Vo Srbija pop peat Aleksandra ,sestrite Kovac ,Ana Stanic i Marija Serifovic ,drugoto za zal e turbofolk.Na youtube ima nad 700 000 views na nezinite pesni,podobar pokazatel za toa sto pee nema,pejackite sto gi spomenav brojat sitno ,toa ti e slikata na muzicka Srbija,pop muzika tamu ne pominuva:toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Беквалац не пее турбофолк песни, од каде тоа:pos2:
Ама зарем без емотикон не се сфаќа шала? Не. Ваљда требаше едно смајли да ставам покрај она за Беквалац, еве вака :) пис :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom