_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Машина е бе малата, што зборите....мислам во секој поглед :wink::wink::wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Машина е бе малата, што зборите....мислам во секој поглед :wink::wink::wink:
Продаена душа. Ја нејќам ич. Ууу колку е гадна. Тука од Битола, никој не ја признава како Битолчанка мамата нејзина.
А иначе и јас ја сакам Само уште еден ден, а Каролина како појава, како личност и како глас не.
Искрено неможам да ја смислам![]()
Затоа што еднаш, ЕДНАШ нема речено дека е од Битола..Никогаш не кажала од каде потекнува, никогаш не направила концерт.
А да, напрај еднаш, и картата беше проклети 300 денари.
Во мој град бе, да им наплаќам 300 денари!? Дај молим те..
Од кога ја изгради кариерата, еднаш ја нема посетено Битола, и кога тогаш еднаш ќе ја посети, оди арогантно, се понаша како да е најголемата ѕвезда, а всушност никој ја нејќи.
Ај остај ја Битола настрана, ете не ни мора да иди..
Не памтиш дека одеше со синот на Аркан само за да се пробие и да заплива во српските музички води??! То шо е? И сите знат дека зарди то одеше!
Песните и се класични дрндрндајќи и едино ми се допаѓа Ајде да летаме ама старата верзија со Новоградска.
Карактерно е препотентна кучка ама ова е подфорум музика и нема да терам натаму, само ќе го спомнам моментот кога даваше изјава дента кога умре Тоше, мочла.
Песните и се класични дрндрндајќи и едино ми се допаѓа Ајде да летаме ама старата верзија со Новоградска.
Карактерно е препотентна кучка ама ова е подфорум музика и нема да терам натаму, само ќе го спомнам моментот кога даваше изјава дента кога умре Тоше, мочла.
KAROLINA e zakon be , luge....kakvi izjavi, pa ona e edna od malkute sto sekogas odmereno i umereno vnimava sto da kaze, ne zboruva premnogu i NIKOGAS sop nisto ne se pofalila...pa ona si ja znae najdobro rabotata, drugi AVALON gi rabotat glavnite aktivnosti povrzani so nejzinata kariera
ne vi e sramn taka da ja ogduvate, koga e jedina sto opstojuva na vrvot tolku dolgo????????
KAROLINA e vistinska zvezda!!
a aurora, gledam deka i ti si FAN ili drugarka na karolina, ako sakas ostaj go tvojot msn, ako imas na privatna poraka, sakam da znam mnogu raboti za MOJOT iDOL KAROLINA!!!!