Каролина Гочева

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Машина е бе малата, што зборите....мислам во секој поглед :wink::wink::wink:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер девојка, многу убав глас, може да отпее што било, убаво изгледа, има шарм, само малку ми е статична, како да е здрвена.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
KAROLINA e najdobroto nesto od makedonija, taa e vo ELITATA, i nema sansi da se mesa so nekoi obicni i glupi pejaci, abe luge ona e samou AVALON od makedonskive pejaci, pa toa ja mislam deka e dovolno sto kazuva za nea
AVALON se seriozna producentskakuka i ne se zamaraat so bilo koj, KAROLINA e edinstvenata sto najdolgo opstojuva na mak estrada i seuste e na vrvot
KAROLINA e srce, najdobra, najdobraa KRALICA

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Дека Каролина е добра пејачке не велам не ама дека е најдобра пејачка во Македонија е тоа знак прашалник...
И дека не ја сакам не ја сакам...сноб е...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас не ја сакам ни 1 песна не и слушам едноставно Не си трошам времето за Каролина Гочева

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Продаена душа. Ја нејќам ич. Ууу колку е гадна. Тука од Битола, никој не ја признава како Битолчанка мамата нејзина.
А иначе и јас ја сакам Само уште еден ден, а Каролина како појава, како личност и како глас не.
Искрено неможам да ја смислам :)
Секој има право на избор тоа стои,
НО МНОГУ ГРЕШИТЕ ВО ВРСКА СО КАРОЛИНА!

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Затоа што еднаш, ЕДНАШ нема речено дека е од Битола..Никогаш не кажала од каде потекнува, никогаш не направила концерт.
А да, напрај еднаш, и картата беше проклети 300 денари.
Во мој град бе, да им наплаќам 300 денари!? Дај молим те..
Не се согласувам! Каролина е горда Битолчанка! Секогаш и секаде, ама баш секаде и во друштво кога сме седеле кажува дека е од Битола. Можеби не си слушнала сега во последно на тв да изјави, но тоа е излишно, затоа што тоа го правеше на почетокот. И птичките на гранките, и малите деца, НЕМА ЧОВЕК во Мкд што не знае дека КАролина е од Бт!

А за концертите - па таа нема направено ни во Ск концерт во последно... Паузираше... А за тој од 300 ден не коментирам... Беше срање живо, 3 песни испеа, но барем картите беа давани гратис по фирми, повеќето...

Од кога ја изгради кариерата, еднаш ја нема посетено Битола, и кога тогаш еднаш ќе ја посети, оди арогантно, се понаша како да е најголемата ѕвезда, а всушност никој ја нејќи.
И ова не е точно! КАролина секој викенд е во Битола! Ако не секој, секој втор. И најдува време за старите пријатели, пие кафе со нив.Последно сега на прославата од годишнина од матура, направи таква журка како никогаш досега. КАролина ги цени старите бт пријатели тоа биди сигурна... А тоа дека никој не ја сака се сомневам....
Ај остај ја Битола настрана, ете не ни мора да иди..
Не памтиш дека одеше со синот на Аркан само за да се пробие и да заплива во српските музички води??! То шо е? И сите знат дека зарди то одеше!
Ова стварно не сакам да го коментирам. Приватниот живот на ѕвездите е нивна сопствена работа, и нас не би ни сметало тоа... 1000 луѓе 1000 мислења...НЕкои велеа оди за пари, трети за инает на Гроздан... Тоа нас не не интересира, нејзин живот. Секој има свој живот и кој што сака си прави. Тоа е мое мото!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.089
Поени од реакции
25.266
Песните и се класични дрндрндајќи и едино ми се допаѓа Ајде да летаме ама старата верзија со Новоградска.

Карактерно е препотентна кучка ама ова е подфорум музика и нема да терам натаму, само ќе го спомнам моментот кога даваше изјава дента кога умре Тоше, мочла.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Песните и се класични дрндрндајќи и едино ми се допаѓа Ајде да летаме ама старата верзија со Новоградска.

Карактерно е препотентна кучка ама ова е подфорум музика и нема да терам натаму, само ќе го спомнам моментот кога даваше изјава дента кога умре Тоше, мочла.
Стварно од тогаш уште појше не можам да ја смислам аууу не е свесна колку е одвратна!!!:uvo:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060

Сусаро, се сложувам со тебе.Поради таа нејзина препотентност и изјавите ја мразам многу.

Член од
8 август 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
karolina odlicen glas!se slozuvam prepotentna i treba malce da poraboti na kumunikacija so publika.ako neznae kako ima seuste od kogo da nauci.tose bese za toa car!isto i kaliopi

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
KAROLINA e zakon be , luge....kakvi izjavi, pa ona e edna od malkute sto sekogas odmereno i umereno vnimava sto da kaze, ne zboruva premnogu i NIKOGAS sop nisto ne se pofalila...pa ona si ja znae najdobro rabotata, drugi AVALON gi rabotat glavnite aktivnosti povrzani so nejzinata kariera
ne vi e sramn taka da ja ogduvate, koga e jedina sto opstojuva na vrvot tolku dolgo????????
KAROLINA e vistinska zvezda!!
a aurora, gledam deka i ti si FAN ili drugarka na karolina, ako sakas ostaj go tvojot msn, ako imas na privatna poraka, sakam da znam mnogu raboti za MOJOT iDOL KAROLINA!!!!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.089
Поени од реакции
25.266
KAROLINA e zakon be , luge....kakvi izjavi, pa ona e edna od malkute sto sekogas odmereno i umereno vnimava sto da kaze, ne zboruva premnogu i NIKOGAS sop nisto ne se pofalila...pa ona si ja znae najdobro rabotata, drugi AVALON gi rabotat glavnite aktivnosti povrzani so nejzinata kariera
ne vi e sramn taka da ja ogduvate, koga e jedina sto opstojuva na vrvot tolku dolgo????????
KAROLINA e vistinska zvezda!!
a aurora, gledam deka i ti si FAN ili drugarka na karolina, ako sakas ostaj go tvojot msn, ako imas na privatna poraka, sakam da znam mnogu raboti za MOJOT iDOL KAROLINA!!!!
Да Аурора и мене остави ми мсн и јас да дознаам нешто за Каролина уз кафе, вечера, ќе се договориме накнадно.

Kajgana Shop

На врв Bottom