Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
E кои се тие нови моменти, тогаш кога кажа, ништо не излезе во ниеден весник.
Мене ме интересира нови песни кога, па не е можно да не може да сними бар една нова песна за оваа есен.

E кои се тие нови моменти, тогаш кога кажа, ништо не излезе во ниеден весник.
Мене ме интересира нови песни кога, па не е можно да не може да сними бар една нова песна за оваа есен.
Она што најново ќе излезе е наскоро,најверојатно во текот на овој месец е песната со Влатко Стефановски.Мислам дека имаше понуда и за Скопски, а дали прифатиле или не, не знам.

Ама тоа е п
Она што најново ќе излезе е наскоро,најверојатно во текот на овој месец е песната со Влатко Стефановски.Мислам дека имаше понуда и за Скопски, а дали прифатиле или не, не знам.
Што бара на Скопски? И така оваа година е со натпреварувачки карактер, они рекоа дека нема да настапуваат со Каролина на фестивал во Македонија повеќе.
А за песната со Влатко, добро, ама пак она е гостин на таа песна, како што сфатив добро. БАРАМЕ НЕЈЗИНА СОЛО ПЕСНА БАРАМЕ НОВО И НОВО ОД КАРОЛИНА

По смртта на Дуле, Каролина изјави:
Mil moj prijatele... Ne mozam da poveruvam deka veke te nema... Silno ke mi nedostasuvas... Pocivaj vo mir!

Сега, Каролина апелира да донираме средства за Ацо Конга.

:cuc::cuc::cuc:

Влатко Илиевски изјави дека Каролина е неговата омилена и најубава пејачка.
Каролина на 12 октомври пееше во Прилеп.

946389607876175920188161.jpg

Нели со пеењето во изборната кампања и с евети на Каролина спонзорство со Телеком? Како е тоа можно кога она го има ONE за спонзор?

И ајде Каролино вади нови песни, што се случува? Ако сеуште не е снимен етно албумот, не сакам да замислам колку ќе се влече снимањето на следниот поп албум. Како да немаат пари Авалон и Каролина да снимат албум за неа, од љубов кон фановите треба што поскоро да го направи тоа. Го заслужуваме тоа.

Ова е глас :cuc:

Прв пат ја слушам песнава, Каролина на Интерфест 93

Каролина се фатила за работа :pos:
Вчера беше гостинка во Фаци и кажа дека периодов спремала нешто ново и била многу зафатена. Веројатно е Македонско девојче 2.

Каролина се фатила за работа :pos:
Вчера беше гостинка во Фаци и кажа дека периодов спремала нешто ново и била многу зафатена. Веројатно е Македонско девојче 2.

Јас не го гледав тоа но се надевам од тоа нејзиното ново ќе направи нешто навистина одлично, посебно одличен спот како што има веќе направено за Веќе не се враќаш.

За такви песни не може да се направи комерцијален спот, веројатно и ќе нема спотови за тие песни.

ВО ПЕТОК ДОАЃА "ЧАЛГИСКА"

4C137BF47F210C44B5BE7D5E5C95F2CE.jpg

Поп - пејачката Каролина Гочева ќе го промовира свјот албум “Македонско Девојче 2” со 5 концерти во македонската опера и балет.
Албумот “Македонско Девојче 2” ќе биде во слободна продажба од 25 ти февруари низ цела Македонија. Првите копии од новиот албум ќе ги добијат посетителите на 5-те концерти, кои ќе се одржат од 20-ти до 24-ти февруари во МОБ, кога со секоја купена влезница ќе добијат по еден примерок од албумот, на денот на концертот. Цена на пакетот, влезница плус луксузно дигипак издание, ќе биде 600 денари, а влезниците во продажба ќе бидат пуштени од понеделник 10-ти декември.
Првиот сингл со наслов “Чалгиска”, од новиот албум “Македонско Девојче 2”, ќе биде објавен на 6-ти декември точно во 21 часот на официјалната Фејсбук страна на Каролина и на Фејсбук страната на Авалон Продукција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom