Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ти прости Господ, затоа што тука нема да добиеш прошка.

Како тоа нема да добијам прошка? Не сфаќам ? Прашав нешто, што го дознав преку други луѓе. Не е грев да се праша. Оф..

Јас многу ја почитувам Каролина. И ми е многу симпатична, слатка, грациозна, пристојна, прибрана.. се што една пејачка треба да биде! Но, сакав да ги прашам оние кои се поинформирани од мене за нешто што разбрав за неа, но, не знам дали е вистина. Дознав дека Каролина абортирала бебе или пак го родила, но, го оставила во дом на 15 год.? Дали некој знае дали е тоа вистина?

Ајдееее....:pos: Де бре луѓе, да било вистина до сеа 10213920 пати ќе се дознаеше, не е Македонија толку голема, а и да е вистина на крај краева зошто тоа би требало било кого да го интересира? Тоа си е бе приватна работа. Не разбирам постирање за приватен живот на познати, никад не сфатив, никад не ме интересирало.

Кајгана треба да тргне во потрага по изгубениот син или изгубената ќерка на Каролина, кој/а сега треба да има 18 години.

ко рушвет да земат за трачеви... :pos:

...Гочева, Бадриќ, Радовиќ...

Дора 2011, Несоница

Дора 2011 Не се враќаш (сербиен)

унд мацедонише
вонвременско

Прв пат ја слушам Ма ајде кажи ми. Со оваа песна настапувала на Скопски фестивал во 1996. А во 1998 година со некоја Украдени ноќи, ако ја има некој да ја постави?

А јас прв пат ја слушам оваа песна на Каролина „Заборави„ од 1995 год.

Истата ароганција си ја имала и тогаш:pos: Само што зборува тука на битолски.

Каролина се појавува како специјален гостин на новиот албум на Влатко Стефановски, насловен како "Сеир". Всушност Каролина го пее својот дел во песната "Љубов за сите" која се наоѓа во споменатиот албум.

5552_552514008123072_533402_n.jpg

Нека не гостува, нека сними нови поп песни :)

Нека не гостува, нека сними нови поп песни :)
Оваа година тешко да има нова поп песна,овие денови влегува во студио и почнува со снимање на песните од Македонско девојче,песните се веќе одбрани само да се снимаат,ќе бидат 8 нови песни и 2 преработки.Истиов треба да излезе во октомври,а за декември да има концертна презентација на албумов и целиот тој етно проект.

Зошто од Јутјуб секаде и е избришана „Ме љубиш ли и ти“ ?
На старите линкови вика
This video contains content from [Merlin] KVZ Digital, who has blocked it on copyright grounds.

а на овоа клипче само звукот е изваден.

Крадена да не и е песнава?

Се случуваат нови моменти во приватниот живот на Каролина!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom