Пффф “Сите тие дни“ била недоволна за хит.
Госпожата новинарка слуша ли воопшто радио?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на радио најмногу ги слушам само Капка под небото, Сама и Не чувствувам страв кои се комерцијален поп за радио.
Другиве кои се дефинитивно ппоинакви и похитовски многу послабо се пуштаат.
Дали некој има информација дали ќе се прават спотови за сите песни во вид на шоу како што беше со минатите два албума?
Па во бели свет што би рекле нашиве северни соседи по радио станициве се пуштаат само официјалните синглови,останатите песни не се пуштаат,еве кај нас е така на Антена5,Метрополис и Сити радио,таму се пуштаат само тие песни,другиве си ги слушаат само фановите.Затоа кај нас не ги купуваат албумите ќе те угушат на радио по цел ден со сите песни,па и без да ги имаш веќе ги знаеш сите.Јас на радио најмногу ги слушам само Капка под небото, Сама и Не чувствувам страв кои се комерцијален поп за радио.
Другиве кои се дефинитивно ппоинакви и похитовски многу послабо се пуштаат.
Дали некој има информација дали ќе се прават спотови за сите песни во вид на шоу како што беше со минатите два албума?
Па у текстот нема "звачу твоју верну жену да јој кажем да си лош у кревету" или "код тебе су моје гачице" тоа и фали.Пффф “Сите тие дни“ била недоволна за хит.
Се работи за сосем друг вид на музика,али кога веќе сме кај Марга Сотировска пред 5 години кога ја започна кариерата изјави дека имала некои песни за Каролина и дека посакува соработка со Каролина,но во тој момент Каролина веќе го имаше издадено својот албум сето тоа остана така за понатаму,а колку што знам сега Марга не е тука.А и во однос на музиката доколку Каролина би живеела во Америка сигурно дека ќе презентираше сосем друга музика за која некаде на запад има публика а тука кај нас ја нема или е во мал број.
Јас не напаѓам никој и секој може да напише што сака,кога би им се допаѓало на сите тогаш би се зачудил,што не е во ред.Но кога некој сака да анализира нечие дело мора првин добро да го проанализира и преслуша и да размисли што пишува и како,за секое зошто да има и затоа,нејзината анализа и целиот текст е повеќе од смешен,таа само проценува што е сосема погрешно и некоректно.Инаку отворете muzika.hr за да видите што е рецензија на албум,а не таблоид да пишува рецензии траги комично е.Грешка си ме разбрал изгледа, каролина е певачица, Марга е целосен музичар ама тоа не е муабетот, муабетот е во музиката а не во музичарите. Музичарите тие се потребни да ги знаеш, ако ти се допаѓа музиката од нив дали имаат уште таква музика, а не да знаеш дали кога си ги бричела пазувите дали мавала контра или не. И не значи ако каролина е некоја добра певачица, не може да утне песна и сега сите што не им се допаѓа или гледаат дека не звучи како што мислат дека треба да бидат напаѓани зошто она така за каролина, бог да чува сте.
Има песни кои од прва знаеш дека исто така моќно ќе звучи и после 20 години, а не да оставиш на времето да покаже