Кандидати за "Сељак на годината 2008"

• Креатор на темата Креатор на темата SocioPat
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .
Ама на Елвир му е убава песната со посебен тоналитет како ја пее ''Некаде после два...испаднав будала ГОЛЕМА''Мислиш иде по голема нужда.Најако беше еднаш на мирц кога видов еден се пишал ник со неговото име.Му се уклучив надевајки се дека е Елвир и го пцуев.Си викам и да е,и да не е да ми олесни.

Се мисев меѓу Драган Вучиќ и Геј Геј ама за Геј Геј гласав.

Мекица е сељак.Заменик Сејак на сељаците.Подсељак на Вуќиќиќ.

Ooooooo bozeeee pa tolku e sjajna listava sto ne mozam da se odlucam za koj da glasam. :pos2:

Sepak po mene prednicat Dragan Vucic, i tajfata Elvir Mekic, Cvrcak i Dzej Dzej. :pop:

Не можам да се одлучам :uvo:

Јован Јованов или по најново Џеј Џеј заедно со другар му Елвир. Лигуши. После иде Експериментални Хрчак

Драган Вучик , типот е најголемата сељандура на листава.Стално фура некои квазииновативни емисии кои секогаш се копија на актуелните шоуа , син му го упропасти со неговите врски , тепаше некој пред универзална , а плус пее и гејски песни од време на време.
Царот немојте да го спомнувате тука ,он е посебна категорија на рурални нотни патриоти

3027352752006728190435.jpg

јас сум си од село и си го поддржавам мојот соселанец геј геј шо на маало си го вбикааме јоце

Драган Вучик , типот е најголемата сељандура на листава.Стално фура некои квазииновативни емисии кои секогаш се копија на актуелните шоуа , син му го упропасти со неговите врски , тепаше некој пред универзална , а плус пее и гејски песни од време на време.
Царот немојте да го спомнувате тука ,он е посебна категорија на рурални нотни патриоти

абе се мислев елвир ќе победит ама драган ме заеба. Ама уште имат надеж, Елвир ќе ги соберит ЈЈ и Врчак и ќе напрает коалиција Сељаци на годината и така ќе извојуваат победа. Напрееееееееед:vozbud:

абе се мислев елвир ќе победит ама драган ме заеба. Ама уште имат надеж, Елвир ќе ги соберит ЈЈ и Врчак и ќе напрает коалиција Сељаци на годината и така ќе извојуваат победа. Напрееееееееед:vozbud:
„Заедно сме посилни“ :pos2:

Ima golem izbor tesko e da se odbere, ama sepak Vucic go staviv na prvo mesto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom