Канал 5

Ноќен Менаџер нова серија на Канал 5
http://grid.mk/youtube/145557/od-ponedelnik-nokjen-menadjer-na-kanal5

И не не се работи за турска, индиска или било каква синхорнизирана серија. Туку серија со глумецот од Др Хаус. Конечно им текна серија со превод.
Замисли колку би било хит/урнебес да даваат американски филм/серија синхронизиран/а на македонски:ROFLMAO::pos:

Замисли колку би било хит/урнебес да даваат американски филм/серија синхронизиран/а на македонски:ROFLMAO::pos:

Гоце Тодоровски да го синхронизира Хју Лори :D

Ами Џи Шоу на АНАЛ 5.
Остана уште и утринската од Пинк да ја преземат!
Од кога почнува ова? Или почнато е? Во секој случај многу подобро од некои безвезни турски серии или политички материјали.

Од кога почнува ова? Или почнато е? Во секој случај многу подобро од некои безвезни турски серии или политички материјали.

Според рекламата од понеделник.

Во програмска шема пишува Ноќен менаџер во Понеделник во 22:05. Ако е точно, тогаш во сосема ок термин ќе се емитува серијата.

Пишува се до Четврток дека секоја вечер ќе даваат Ноќен Менаџер, а во 23 Ами џи шоу.

Нокен Менаџер зема неколку награди Еми/Златен Глобус во нејзината категорија, мини серија, и тоа скоро беше лани или преклани, баш добро подновување на К5 со оваа серија, секогаш планирав да ја гледам но не ми паднала пред очи да ја симнам.

Се смени власта, и овие се сменија... Утре ќе им гостува новоизбраниот премиер (кој до вчера не го признаваа) ТаЉат, а еве гледам почнаа да откупуваат амерички серии. Кај и да е ќе ги откачат турскиве серии и гранд парадите.

Али ако дојде пример утре ДПМНЕ на власт, пак ќе си биде по старо... Затоа и толку време опстојуваат како телевизија :)

Се смени власта, и овие се сменија... Утре ќе им гостува новоизбраниот премиер (кој до вчера не го признаваа) ТаЉат, а еве гледам почнаа да откупуваат амерички серии. Кај и да е ќе ги откачат турскиве серии и гранд парадите.

Али ако дојде пример утре ДПМНЕ на власт, пак ќе си биде по старо... Затоа и толку време опстојуваат како телевизија :)
Не дај боже тој да ни е премиер. :D

talat ne e premier razjasni nekoi rab pa posle pisuvaj

Ок згрешив, ставете ме на гилотина...

Уште една серија ќе даваат наскоро. The Librarian
images

Вчера вечерта видов најава.

Им дојде изгледа паметот на овие.
Но имаат уште многу работа.
Да се исфрли од етер онаа глупост емисија со Вучич и да се емитува некое подобро шоу од типот на Тркало на среќата, да се намали со Турски серии, да се намали со јавување во утринска програма на секакви партиски гледачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom