Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми објасни зошто на 5+ нема втор натпревар ...

немаше ниту вчера, а вчера не бев во ситуација да слушнам било каково образложение ...

пак да не е некој експеримен !!!???

Koj се сељацине со цвикери за сонце во студио?
Карате клуб Семјани...така мислам дека се викаа, а они носеа цвикери оти сметале рефлекторите многу у последен ред горе....и Фила го кажа тоа.
Може ли некој да ми објасни зошто на 5+ нема втор натпревар ...

немаше ниту вчера, а вчера не бев во ситуација да слушнам било каково образложение ...

пак да не е некој експеримен !!!???
Има тенис како шо гледаш на 5+. Ама требаше кога изедначија Грциве да се префрлат на таа утакмица. Многу поинтересна беше.

П.С. Навивачите на Барса се првите кои отидоа во студио и испаднаа насмеани од таму:):). МИТОТ Е СРУШЕН

vikam ae vtoro pol ke gleam u kanal 5,i odma koment. ili Barcelona e jaka ili pa Stutgart ne e na nivo(taka neso) greota coekot.Odma smeniv u satelit hungarski komentator:)

Навивачката група СЕЉАЦИ на Осогово..
Вистина на Осогово се,само не ми текнуа како се викаа.

Навивачката група на третолигашот Осогово Сејмени(Кочани)

Видов реклама на ТВ, Канал 5 ќе пренесуваат Интер - ЦСКА Москва, а не Арсенал - Барса:tapp: не знае човек дали да плаче или да се смее.

Видов реклама на ТВ, Канал 5 ќе пренесуваат Интер - ЦСКА Москва, а не Арсенал - Барса:tapp: не знае човек дали да плаче или да се смее.

Фала за инфово, топоини :tv:

Заради Пандев е ова :toe:

Да не беше Пандев во Интер, тешко дека оваа утакмица ќе оди на главната тв

чекајте сеа С. мирчевски коа ќе ви каже па вие ли имате појма од фудбал, канал 5 имал цел тим кој го работи проектот ЛШ, а не тука вие гомнојадачи. :D

доколку е ова точно мора канал 5 и телма да сфатат дека Пандев првите 3-4 утакмици за интер беше интересен да се гледа, меѓутоа мора да им стане јасно голем процент на фудбалски гледачи би одбрале да гледаат тотален напаѓачки фудбал (арсенал - барса) наспроти Пандев.

Не е ова големо изненадување, кога можеа Јуве - Баерн да не ја земат во предвид за пренос уште кога беше групната фаза и мислеа дека Манчестер Јунајтед ќе отпадне, ова за нив им е another day in the office. Среќа тогаш што во последен момент цела држава се активираше и преку мејлови, форумов, facebook, телефонски повици и што уште не успејаа да ги разубедат луѓето одговорни за тоа.

Да не се пренесува спектаклот на 21 век мислам дека е... глупо... и многу повеќе од тоа. Само ми е жал за оние граѓани во нашава држава кои немаат друга алтернатива за гледање... :jaj:

Нема на 5+ утакмици пошто не смеат да даваат веќе ко што разбрав. Не ни смеело никогаш(затоа ваљда на Сител 3 нема Англиско) ама овие го заобиколувале цело време тоа правило од радиодифузија.
Така да Барса-Арсенал ќе се вклучуваат на наинтересните моменти, а овде ќе прдат дека прават екперименти и “пробуваат нови фори’’.
Како и да е, епска утакмица како Барса-Арсенал да ја ставиш позади лесен тренинг треба да си тежок неписмењак,

Arsenal vs Barcelona,Internazionale vs CSKA Moscow:tapp:.Не доаѓа во предвид да се споредуваат,па и св.Пандев нека игра.

лелеле не е проблем за нас што имаме сателитска, но навистина ова е аматерски потег на канале 0

Најдобра опција според мене е во директен пренос да иде Арсенал - Барса, по натпреварот да има снимка Интер - ЦСКА. Чиста работа, вака ќе укакаат и фудбал и се.

Ја дур не видам со мои очи не верувам.... :toe:
Премногу глупо за да биде вистина :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom