Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mladiot marjan trajcev zarabotuva 10 pati povekje od novinarkata i moze da ja kupi so se gaki sramota
Сељандуро една со клемпави уши, оди си во твоето село и не замарај !!! шоп шопинг
Дечкото е супер...Оваа ороспијава загрижува
Оваа од с.Смојмирово, најде да се потсмева со чоеков што е искрен и поштен. Можеби заработува на тежок начин и бил и можеиби сеуште се занимава со овци, тоа не е да подсмев како она што го прави да речеме на "skiren" начин, демек еј видетеме колку сум интересна. Како беше она изрека Покондурен
До дотичната новинарка. Разбираш дека типот ако продаде една од тие 280 овци може да те купи за 2-3 вечери
Дечкото воопшто не личи на простак и неедуциран сељак. Тоа што е од село и овчар не го прави глуп. Според мене заслужува аплауз за храброста и чесноста![]()
Не му се смејте на Марјан овчарот што има 300 овци и бара жена на ТВ. За смеење се овие без вода у очи што глумат јаки прилики низ град.[DOUBLEPOST=1417705403][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/jelena.spendzarska?fref=ufi eве и фб од козата што го исмејава....
знам знам...од твитер ми беше позајмена реченицатаНе го исмејава него, ги исмејава тие што го исмејаваат. Такво време дојде, со вредни, домаќини луѓе како овој да се спрдаат петпарачки телевизии, буцкасти, напатени табуретки и педери без тестостерон од Твитер.