кАНАЛ 5: Бараме жена за овчарот Марјан

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее одпрвин мислев ќе и загази на водителката, како ја гледаше :cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious:...
:pos:

Нема ништо чудно шо дечково си бара девојка преку ТВ, живее у село со 16 луѓе, има многу работа, сака жена домаќинка, а оваа кокошката шо не знае да ја доврши реченицата, дојдена од пизде материне ќе кажува „зад седум планини и мориња“! :facepalm:
Бацила је свемир зеку!
Па демек позната била, играла гузњак у некој спот на Слаткар, оној што пее: Спушти се доле, да ти го начукам и слични срања!

Ах, Скопје, тешки опинци те газат!

пс:Шо убави јамболии има постелено. (y)

Најискрено некако жал ми стана за момчево, ама верувам дека ќе си најде поштено моме што ќе биде секогаш покрај него.

Што се однесува до "новинаркава", коментарите под видеото кажуваат се...

mladiot marjan trajcev zarabotuva 10 pati povekje od novinarkata i moze da ja kupi so se gaki sramota

Сељандуро една со клемпави уши, оди си во твоето село и не замарај !!! шоп шопинг

Дечкото е супер...Оваа ороспијава загрижува

Оваа од с.Смојмирово, најде да се потсмева со чоеков што е искрен и поштен. Можеби заработува на тежок начин и бил и можеиби сеуште се занимава со овци, тоа не е да подсмев како она што го прави да речеме на "skiren" начин, демек еј видетеме колку сум интересна. Како беше она изрека Покондурен

И се разбира, патос сум се направил на коментаров

До дотичната новинарка. Разбираш дека типот ако продаде една од тие 280 овци може да те купи за 2-3 вечери
:pos:

Многу потсеќа на Zed од полициска академија

Дечкото воопшто не личи на простак и неедуциран сељак. Тоа што е од село и овчар не го прави глуп. Според мене заслужува аплауз за храброста и чесноста (y)

Не му се смејте на Марјан овчарот што има 300 овци и бара жена на ТВ. За смеење се овие без вода у очи што глумат јаки прилики низ град.[DOUBLEPOST=1417705403][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/jelena.spendzarska?fref=ufi eве и фб од козата што го исмејава....

Последно уредено од модератор:
Дечкото воопшто не личи на простак и неедуциран сељак. Тоа што е од село и овчар не го прави глуп. Според мене заслужува аплауз за храброста и чесноста (y)

Не е овчар, туку е сточар.

58327-NOPE-NOPE-NOPE-NOPE-octopus-sq-Rr5E.gif

Не му се смејте на Марјан овчарот што има 300 овци и бара жена на ТВ. За смеење се овие без вода у очи што глумат јаки прилики низ град.[DOUBLEPOST=1417705403][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/jelena.spendzarska?fref=ufi eве и фб од козата што го исмејава....

Не го исмејава него, ги исмејава тие што го исмејаваат. Такво време дојде, со вредни, домаќини луѓе како овој да се спрдаат петпарачки телевизии, буцкасти, напатени табуретки и педери без тестостерон од Твитер.

Нема ништо лошо во тоа што на ваков начин некој си бара сродна душа или пак живеењето во село. Инаку водителката ми беше комшивка во студенски и од Бит Пазар до Чаир сите и идеаа на гости и ја шетаа :D

Не го исмејава него, ги исмејава тие што го исмејаваат. Такво време дојде, со вредни, домаќини луѓе како овој да се спрдаат петпарачки телевизии, буцкасти, напатени табуретки и педери без тестостерон од Твитер.
знам знам...од твитер ми беше позајмена реченицата :)

Ние едно море немаме не па седум, мувла една. Оваа треба да се бави со сточарство не водителка ми глуми.

Сељаков како го избранивте ко рода да ви е.Сам се јавил ги поканил, изиграва нешо и оди на фора класично сељачка ја плаштам демек што сака ќе купа.Ехх преку кур ми е од вакви, поштен бил као ние од град се арамии и курви за жени бараме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom