Kameri za obezbeduvanje na domot

Член од
24 декември 2013
Мислења
470
Поени од реакции
660
Bidejki ziveam vo kuka sakam da postavam kameri koi ke go pokrivaat priodot I dvorot na kukata.Ne sakam ovlastena agencija za da ne plakam mesecen nadomestok.
Od koi kameri ste zadovolni I kade gi kupivte?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.335
Поени од реакции
11.180
Најчесто поставуваат Dahua, побарај на реклама5 или такви огласи
Иначе овие што ги местат можат да вршат надзор на камерите цело време, при монтажа ги поврзуваат со нивен мобилен заради штелување и потоа додека не тргнат можат да ги пуштаат кога сакаат :D

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Dahua, купи ги од Визард Скопје. Они може да ти ги монтираат или некој твој ако си имаш, ништо комплицирано.

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.653
Поени од реакции
1.513
Ja imam Hikvision i sum zadovolen. Godina i pol mislam deka se veke instalirani i sum nemal nikakov problem do sega. Pri montaza bea nasteluvani so moj telefon i ne se plakja nikakov nadomestok. Kamerive sho jas gi staviv se od poskapite. Jas plativ okolu 550evra komplet so instalacija bidejki nemav vreme da se zamaram so toa, a i deckoto sho gi instalirase go znam dolgo vreme. Imas i poeftini kameri, zavisi od toa kakov kvalitet na slika ti treba.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
Denver Smart home, од Анхоч.
Добра беше првата година, сега кога сака работи, кога не.
Инаку, наместена ми е да ми дава алерт само на движење, и ми праќа слика на мојот мобилен, не да снима цело време, дека не ми треба така, а и треба да трошам време да гледам 24 часа снимка секој ден. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom