Калиопи најсимнувана од интернет

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Еј значи не сум бил единствениот баш вчера симнав клип со оваа пена, а денес слушам дека тој клип е најсимнуван :toe::toe::toe:

od kaj go simna klipot brat ????

drum soloto na garo vredi da se ima na video :D

inace za pesnava samo pofalbi !!!!!!!!!!!!!!!

Од Youtube Ке си ја симнеш!
Инсталирај си го unplug тоа зеленкото рипче и кое клипче сакаш од јутуб тоа ке си го симнеш!
Ја ги симнав и двете Калиопи има добар глас и Гаро е стварно добар!
Ама кога ке го видам Јонче на Чардакот со Сонцето од кутлеш позади него патриотски солзи ми потекуваат:back:

kaliopi najdobar vokla momentalno vo makedonija..ja obozavam,ja pocituvam..najbolji e

Незнам за вас ама јас не се сеќавам да сум симнал некоја песна слика или клип од Калиопи :toe:

Незнам за вас ама јас не се сеќавам да сум симнал некоја песна слика или клип од Калиопи :toe:
Ти не, ама има луѓе кои и те како симнуваат песни, па и од Калиопи, посебно оваа патриотската песна Едно име имаме.
Јас сум посебно изненаден од добриот одзив за Влатко Миладиновски-Ќе одам јабана, за месец дена 500 прегледи на ЈуТјуб.

Преубава е изведбата на Калиопи, за оваа уште поубава македонска песна!!!

Sekoja cest na Kaliopi ja postovam zenata navistina e dobra licnost a pesnata se znaj edno ima imameeeeeee..............

Браво за Калиопи и за патриотската идеја.Одсекогаш сум ја поштувал Калиопи, секоја чест !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom