Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Темава е тешко да се прати. Да имаше опција да ми стига смс секогаш кога ќе има нов пост несомнено би ја активирал. Не за друго да бидам фраер на кој стално му звони телефонот :)
А за постовите на баби грл19 би можело да се вкллучи и секретарка секако со нејзиниот глас.

Опи не е засолниште за банкнотирани мажи туку засолниште со љубов, многу е емотивна и го трансформира Игорче од откачен во романтичар, односно сега двајцата се и откачени и романтични!!!
Фалаааааааааааа Ви модератори што ме поддржувате и штитите, е сега вие другите пазетесе!!!:helou:

Да те поправам: Игор4е. Од кај знаеш дека толку се лофкаат, а? Ги шпионираше во моменти на романтика?

Опи не е засолниште за банкнотирани мажи туку засолниште со љубов, многу е емотивна и го трансформира Игорче од откачен во романтичар, односно сега двајцата се и откачени и романтични!!!
Фалаааааааааааа Ви модератори што ме поддржувате и штитите, е сега вие другите пазетесе!!!:helou:

Awwwwww, ме потсетуваш на Дијаманте, сигурно ќе се дружите многу. :smir:

Замислете како Игор и објаснува на Калиопи за муабетов...

wjavwl.jpg

Иначе, сами си го барале овие... :icon_lol:

Многу ги навредуваат Калиопи и Игор и им судат, не се согласувам дека таа го остави детето и не и е гајле, ниедна мајка не го прави тоа-ниту Калиопи и не се согласувам дека Игор е пијаница зошто повеке не е ја сфати грешката тоа е најважно сите имаат право на друга шанса во животот!!!И одлично што се заедно, зошто крајно време е сите да сфатиме дека животот без љубов е ништо!!!

Извини, ама таа сама си кажала дека го оставила своето дете и дека се надева кога ќе порасне дека ќе ја сфати. Јас не сакам да коментирам на таа тема, тоа е многу тешка и чувствителна тема со која никој нема право да си игра мајтап, АМА затоа за Опи и за нејзиното љубовче Игор ќе си изнамуабетиме убаво.

Awwwwww, ме потсетуваш на Дијаманте, сигурно ќе се дружите многу. :smir:

Седи мирна Дијаманте е единствена :vozbud:Нејзината љубов кон Каролина е посилна од таа ко на Ромео и Јулија :pipi:

Babygirl19 тезата што ја излагаш на научниов форум има огромен недостаток, не си го зела предвид Тони така што за брзо време е можен љубовен триаголник(по нашки тројка) кој вклучува 2 мажјака и 1 женка. Ефектите кои произлегуваат од оваа активност се најчесто смрт на некој од партнерите(вообичаено девојката, мада има годинки,ама е поприлишно издржана ) што резултира со романтична врска помеѓу припадници од ист пол.Да не должам премногу битно е да се каже Тони и Игор се блиски другари, бифши цимери, побратими т.е. речиси браќа, сексот помеѓу браќа е инцест. Заклучок би било дека тезата ти паѓа во вода исто како и говорот реторика(пошто тапа ти беше,а и го преспав) .Поентата ми е: Абе на Кајгана дозволено е да се тролува до несвест???
long_cat1.gif

Калиопи ако сака слободно нека се фрли у Вардар, за малце ќе ме згазеше со пежото пред некој ден на Водњанска.....

СВАТЕТЕ ЈА ТЕМАВА СЕРИОЗНО!

loldogsfun.jpg

.Поентата ми е: Абе на Кајгана дозволено е да се тролува до несвест???
long_cat1.gif
На Кајгана, во Чек дис аут, може да се тролува многу подолго отколку што мислиш. МНОГУ ПОДОЛГО!
Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooongcat.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom