Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

• Креатор на темата Креатор на темата WizKhalifa
  • Време на започнување Време на започнување

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
Сусаро генерализира, кога ти го поддржуваш него, значи и ти генерализираш.
А да не зборувам за вториов цитат, каков испаѓаш ти, што не и’ веруваш на девојката и што и чепкаш по приватни ствари.
Си се изгорел еднаш и после си претпазлив, до некаде ми е сфатиливо... Ама болдираново ти е крајно нелогично. Јас сум остварила милион познанства преку интернет. И мојот партнер го знае тоа. Сум излегла и насамо со непозната особа на кафе, мојот партер и тоа го знае. Разликата е во тоа што човекот ми верува и знае дека нема да биде заебан, не се држи до некакви фрустрации од минатото.
Круцијално е да се генерализира на зададенава тема.
Неможеш заради некој си минорен дел кај Македонските девојки кои знаат да ги ценат вистинските вредности кај една личност,а не кичот кој е се по применет ден денес,да го смениш општото мислење за сите.

Сусаро генерализира, кога ти го поддржуваш него, значи и ти генерализираш.
А да не зборувам за вториов цитат, каков испаѓаш ти, што не и’ веруваш на девојката и што и чепкаш по приватни ствари.
Си се изгорел еднаш и после си претпазлив, до некаде ми е сфатиливо... Ама болдираново ти е крајно нелогично. Јас сум остварила милион познанства преку интернет. И мојот партнер го знае тоа. Сум излегла и насамо со непозната особа на кафе, мојот партер и тоа го знае. Разликата е во тоа што човекот ми верува и знае дека нема да биде заебан, не се држи до некакви фрустрации од минатото.
Ахам, мило ми е што човекот ти верува, а дали ќе биде заебан тоа зависи од тебе. За болдот, што е тука нелогично? Нелогично е што планира средба без јас да знам. Според тебе, пологично би било прво да ги оставам да се спарат па после да интервенирам, или? Убаво нагласи дека твојот партнер тоа го знае, ама јас за период од 2-3 месеци не можам јас да стекнам толкаво поверение у некоја особа за да иде со било кој на кафе без да му ги рашире нозете.

Ахам, мило ми е што човекот ти верува, а дали ќе биде заебан тоа зависи од тебе. За болдот, што е тука нелогично? Нелогично е што планира средба без јас да знам. Според тебе, пологично би било прво да ги оставам да се спарат па после да интервенирам, или? Убаво нагласи дека твојот партнер тоа го знае, ама јас за период од 2-3 е месеци не можам јас да стекнам толкаво поверение у некоја особа за да иде со било кој на кафе без да му ги рашире нозете.

Нека се спари, да забраниш - не можеш. Ако го направи тоа, кога-тогаш ќе дознаеш, а неа нека и служи на чест. Тебе ти е чисто лицето, она излегла глибуља. Идемо даље!
Сакам да ти кажам(совет), немој да дозволиш фрустрациите да ги носиш со себе, некој ден може да ти уништат прекрасна врска, во која ќе бидеш со ок личност. А ок личности денес ги има се помалку.

Круцијално е да се генерализира на зададенава тема.
Неможеш заради некој си минорен дел кај Македонските девојки кои знаат да ги ценат вистинските вредности кај една личност,а не кичот кој е се по применет ден денес,да го смениш општото мислење за сите.

Не ни сакам да го сменам општото мислење. Свесна сум и знам дека голем дел се параспури. Сепак, секогаш пред зборот „сите“ го ставам зборот „скоро“, за било што.

Пак јас извинете.. ит бегинс.
Продолжив со мојата врска за која пред еден месец или неколку денови не се сеќавам се пожалив на форумов, добив неколку совети, а и секојдневно од поблиски ги добивам истите совети ама никако да добијам храброст да ги спроведам. Зошто е тоа така? Зошто продолжувам да чукам со главата в ѕид? Едно не ми е јасно, како можи зборови што таа ги кажува да ми вели дека јас сум ги кажал, како можи другите да се толку добри и фини, а јас да бидам оној лошиот, иако јас кон незе се однесувам како со принцеза. Во претходниот мој пост реков дека ги ставам нејзините потреби пред моите и погодете не престанав со тоа, продолжив како слеп, и сеуште продолжувам најверојатно чекам целосно да се разочарам. Да се однесувам идиотски со неа, како со ѓубре, можеби и подобро ќе биди, но неможам, а исто и да ја прекинам врската неможам, незнам зошто вака :S Секој ден ми поминува во нервоза, лек за тоа, само не таблети диазепам да ми препорачате :D туку објаснете ми зошто неможам ладно да се однесувам, како да ме боли к*рац за се. Поздрав и супер сте продолжете вака !
Тебе ти нема спас цел живот има да патиш.

http://vallery.mk/oglasi/vallery-/zenski-osobi
--- надополнето: 11 декември 2012 во 08:47 ---
Also, изглеа маживе знаат што сакаат жените поише и од жените. Кога идете на рандеву а вие задолжително под пазуви ја имате книгата на Сусаро со негова слика и автограм, и она ви кажува дека сака астрономија вие викате
-Не!
-Не сакаш астрономија!
-Тоа го нема во книгата!
-Господи! Што ми се случува?! Зошто ми расте трета рака?!
-Нееееееееееееееееее-

Во која смисла, со неа ако останам ќе патам или во секој случај ќе патам?
Брат,искрено ти треба да се запрашаш-што бараш со девојка која не го заслужува твоето внимание,почит и љубов?Случајно да не си емоционален мазохист?Во случајот со твојата девојка,играј си мајтап со неа и нека ти биде само за празнење и задоволување на твојот сексуален нагон.
И лекциите учи си ги сам во животот,не дозволувај разно разни стручњаци да бидат ментори на твојот љубовен живот(ова ти е најискрен совет).

http://vallery.mk/oglasi/vallery-/zenski-osobi
--- надополнето: 11 декември 2012 во 08:47 ---
Also, изглеа маживе знаат што сакаат жените поише и од жените. Кога идете на рандеву а вие задолжително под пазуви ја имате книгата на Сусаро со негова слика и автограм, и она ви кажува дека сака астрономија вие викате
-Не!
-Не сакаш астрономија!
-Тоа го нема во книгата!
-Господи! Што ми се случува?! Зошто ми расте трета рака?!
-Нееееееееееееееееее-
Тефтерот со женски итроштиње на Сусаро :icon_lol: (Имаше една македонска народна приказна со Ѓорѓи Колозов каде запишуваше женски итроштини и не ја пушташе жена му сама ни на сокак да излезе ама на крај извлече поука:))
Наскоро достапен во сите поголеми книжарници низ Македонија:vozbud:

Тефтерот со женски итроштиње на Сусаро :icon_lol: (Имаше една македонска народна приказна со Ѓорѓи Колозов каде запишуваше женски итроштини и не ја пушташе жена му сама ни на сокак да излезе ама на крај извлече поука:))

Шо пари? ;)

Шо пари? ;)

Стави цртка, и јас го зимам. :D
Бидејќи се пријавивте како прв купувач на ова ремек-дело и вајарско дело природе, ќе го добиете бесплатно.;)

Нај основната филозофија е: ако те заебе некој еднаш-шејм он хим а ако те заебе два пати-шејм он Ју друже. Толку е едноставно ама имаш ти навика (и дарба) да цепидлациш на долго и широко (јасно и гласно, да му е мерак на човек да те чита, озбилно) ама не кажуваш ништо посебно освен меѓу редови дека те заебала (или твои пријатели) некоја женска па сега ги мразиш сите останати. До луѓето е а не до половите кога станува збор за заебување, имало и обратни заебувања озбилно, пробај разгледај ја и таа опција.

Абе природа и опшества, да не беше така па ќе умревме од досада на крајот на краиштата нели...
Toa e тоа, прво го лајкнав постот на Сусаро, ама морам да го цитирам делов со кој 100% се согласувам. Не знам ни сам колку пати сум бил заебан, ама у последно време сфаќам зошто и глеам поинаку да реагирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom