Какво месо јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
misirkino mi e nekako epten slatko....taka snitsli
svinsko taka i taka ide
junesko sakam najmnogu vo gulas
a pilesko,vo cela forma t.e. peceno pile........

свинско обожавам, пилешко исто и риба сакам да јадам али само туна

Секој вид на месо си има посебен шмек и посебен начин на спремање на кој е највкусно, само треба човек да научи да ужива во различните вкусови.
Али според мене и покрај сите рецепти со разноразни видови меса, највкусно е месото кога е печено на ражен , тука нема утка, потполно уживање во вкусот на и само на самото месо.

Sve jadam sekoj vid meso samo riba mrzam malce treba da izgupam pola den za da gi izvadam koskite ama ako nema koski si ja sakam :):):)

DuFFy напиша:
Sve jadam sekoj vid meso samo riba mrzam malce treba da izgupam pola den za da gi izvadam koskite ama ako nema koski si ja sakam :):):)

па добро .. али филингот е да си чепкаш по рибчето :icon_lol: .. онака за мезе е најубаво рибче ... а како главно јадење како на пр. за ручек само филети :icon_lol:

Insane напиша:
па добро .. али филингот е да си чепкаш по рибчето :icon_lol: .. онака за мезе е најубаво рибче ... а како главно јадење како на пр. за ручек само филети :icon_lol:

е богами мозе така :icon_lol: :icon_lol:

абе да .. и јас сакам свинско .. не викам дека прееееемнооооогу обожавам риба ... многу обожавам пилешко .. пошто нема многу за пребирање ... само бутај .. али додека кај свинското .. треба да го требам тоа белото :) и се нервирам

sekakvo osven jagnesko.bjak.obozavam prasecko i svinsko,i krtini i cuda i pilesko,normalno

Свинско е најдобро,најслатко е!!!
Оначе јадам све што ми се свиѓа,има делови од секој вид месо што ми се вкусни,и делови што не ми се вкусни!!!

Јадам секакво месо. Најмногу пилешко и телешко. Најмалку јадам свинско затоа што ми има некој чуден мирис..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom