Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе мајка му стара, толку теми се отворија и никако да се едуцирате... Преку парите!
Преку пари до женското срце. Темава е за машкото. Убаво си кажа девојчето.

znaci sekoj maz ima svoe mislenje za sekoja zena.nikogas ne mozes da najdes istomislenik kako od edniot pol taka i od drugiot.koga bi se zaprasal jas sto bi bilo idealna devojka zena ili so ti ja znam ...kako da go narecam profil na licnost.
1. da ima kultura
2.izgradeno karakter (domasno vospituvanje)
3.privlecnost koja bi mi zapadnala vo oci bez tie (sminki minki i trakatanci) sepak da ne e od tie zatucani da ima barem malku gram modna finesa vo nea
4.adekvatno da se razbirame i da postioi jazik na komunikacija
5.no ljubomora(moze da postoi vo poblagi merki 'osven ako me fati na lice mesto')
6.da me saka onakov kakov sto sum bez nikakvi fizicko psiholoski izmeni da moram da vrsam na sebe :)
kontakt tel. se zezam be nemam mobilen ;)

znaci sekoj maz ima svoe mislenje za sekoja zena.nikogas ne mozes da najdes istomislenik kako od edniot pol taka i od drugiot.koga bi se zaprasal jas sto bi bilo idealna devojka zena ili so ti ja znam ...kako da go narecam profil na licnost.
1. da ima kultura
3.privlecnost koja bi mi zapadnala vo oci bez tie (sminki minki i trakatanci) sepak da ne e od tie zatucani da ima barem malku gram modna finesa vo nea
5.no ljubomora(moze da postoi vo poblagi merki 'osven ako me fati na lice mesto')
6.da me saka onakov kakov sto sum bez nikakvi fizicko psiholoski izmeni da moram da vrsam na sebe :)

После болдираното немаш потреба од оставање на број.

1. da ima kultura

7. по можност да е женско (иако не е услов)

Цицлеста...цврсти, сеуште да немаат блиски средби со гравитацијата. Цицлести, нешто како:

c8bf6522fbf38cd3a14acbd207679d98_h.jpg

и ова

monika_46.jpg

со вакви карактерни особини на груда!

Ништо друго!
За се друго има мастеркард.

Цицлеста...цврсти, сеуште да немаат блиски средби со гравитацијата. Цицлести, нешто како:

и ова

monika_46.jpg

Ништо друго!
А да, и да е или црвенокоса или русокоса.....доле!

Горе не е битно, ионака не гледам шо има на глаата.

и ова

monika_46.jpg

Ништо друго!
seriozna smisla za gradi imas no sto e so nozete :) tamu osven master card raboti i kesarina :LOL::ROFLMAO:

seriozna smisla za gradi imas no sto e so nozete :) tamu osven master card raboti i kesarina :LOL::ROFLMAO:
Нозете се разбира на моите рамења...сигурно нема да ги оставам на шифоњер како у оној вицот со папагалто и студенот по медицина.

На ваква цицка бе море...си видел ти цицка уопште?....не може да има лоша нога. Еееее, неуки ;)

П.С. Каква кешарица бе....шундана зошо има онаков облик. ко банкомЛат е. Џаст инсерт ин слот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom