Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
На „Кајгана“ сум повеќе од 4 години и темите на кои драгите форумџии споделуваат мислење за спротивниот пол ми се најинтересни за читање.
Бидејќи на форумов има многу теми на кои жените може слободно да си кажат какви мажи ги привлекуваат, иако повеќето од тие теми се узурпирани од мажите, ја отварам оваа тема, во која мажите ќе можат слободно да си ги споделат своите дневни фрустрации и фантазии. Еве една тема каде што ќе можете да ни кажете:

ШТО БАРААТ МАЖИТЕ КАЈ ЖЕНИТЕ? (Освен секс и рамо за плачење! :icon_lol:)​

- Богата жена?
- Убава жена?
- Паметна жена?

Немојте да ме сфтите дека се жалам што сте ги узурпирале „женските“ теми, туку сфатете ја темава како место каде можете слободно да си кажете што сакате од жените? Што ви се допаѓа кај жените?

Веќе знаеме што не ви се допаѓа кај жените, дека ве одбиваат и дека не знаете како да им пристапите, па, според мене најважното прашање на темава е: „Што правите вие за да се промени ваквиот „однос“ на жените и да се подобри вашата позиција?“

Па.. едуцирана, комуникативна, средена, симпатична (на мене најважно, кој ги е*е останатите што мислат за неа или нејзиниот изглед:D ), верна, скромна, хмм да не биде намќор, и што е најважно, да не врши „селекција“ на моите работи како на пр. другари :LOL: А и да... секоја жена си има потреби но би сакал мојава да има потреби во рамките на моите можности, со што би можел да ја направам, на еден начин, среќна и задоволна во секое време.:ROFLMAO:

Мора пред се да биде убава.Немојте сега со тоа дека убавината не е пресудна и слични лајна.За мене прво треба да биде убава за после да ги видам нејзините други квалитети.Ако не е убава нема ни да имам шанси да видам некои квалитети пошто прво ме привлекува убавината.

физички особини:
предност имаат девојките со црна коса и сини очи. та комбинација ми е слабост и едноставно не можам ништо против тоа. тоа не значи дека други девојки не би забележил ама тоа е шо е... околу облините преферирам не многу големи гради ами таман за да можам да ги држам в раце. оти бил сум со девојки со многу мали гради и девојки шо практично кажано имат „бардаци„ (мн кеф пра да бутнеш главата меѓу них ама се додека не почнеш да губеш воздух :D ) ама најубаво ми е било со тие шо имат средна големина на гради и со не се клапнани ама така убави и стегнени. са иде ред на газенцето. на исти став сум и со него: средна големина и не претерано тртлесто ами препорционално на големината сакам и да е тртлесто :)

карактерни особини:
интелигентна (ама не поинтелигентна од мене :D ), да има смисла за хумор вклучувајки го и оној црниот, да има развиено чувство за култура и уметност, да се однесува љубезно према мене и сите други, да е емотивно стабилна. Др у моменто не може да ми текне мада има ги и тава секак
бонус:
да биде работна и знае да работе работите шо треба да ги работе една жена по дома, да знаа да затвара устата ко е моментот, да знае шо ме пали и да знае да си играе со моите сетила притоа извршувајки ги нејзините обврски како жена. Би било убаво да е вработена и да не ја бие лош глас. за екстра бонус ке се смета ако е кајганџика:D

др не може да ми текне у моментот....

Физички изглед

Млада, со среден раст за македонски услови, да не биде многу полничка, црвенокоса по можност, и да биде женствена со нежна кожа.
Поминуваат и многу варијации во секој случај.

Карактерен изглед
Да биде богата, или пак да има добро наследство за да не се мачиме по тутиње и да не морам да одам на работа.
Никогаш да не прекарува дека донесла пари од дома...
Да има добри манири, за да се нервираат сите останати во селово како може ваква стока како мене да најде таква кротка и паметна жена.
Не мора да оди на работа, доволно е да ја чисти куќата, да готви ручеци, да средува оти сум уредна личност, а мене ме мрзи да го правам тоа и кога ќе дојдам од кафана запиен со некој пријател или пријатели да стане и почести се што треба.
Кога ќе си заминат да ми помогне да си легнам, стави леген до креветот и проверува и менува легенот на секој половина час дали сум во ред.
Секако сабајлето да ме потсети да се напијам вода и аналгин за да не ме боли главата.
Во кревет да сквирта оти тоа ме пали, би било пожелно и да голта, но не е нешто што би било круцијално за да ја оставам на улица и разведам, посебно ако ни даде Госпо деца.
Да има цицки, не мора многу големи, ама да има.
Политика не мора да знае, треба да има мислење дека Шундовски би бил подобар како актер во новото продолжение на Кога јагнината ќе стигнат, наместо за ракометен тренер.
Да не гледа турски серии, освен турски филмови од Б продукција произведени во 70ти и 80ти.
Телевизија нема потреба да гледа воопшто, освен еве клипови како да се подобри во сквиртањето, додека на интернет да ми бара клипови со велосипеди, филмови и музика за даунлоад бесплатна.
Да не јаде лук.
И толку ми текнува во моментов.

Windfucker, без цицки нишо не прајме.
Кога ќе си заминат да ми помогне да си легнам, стави леген до креветот и проверува и менува легенот на секој половина час дали сум во ред.
Секако сабајлето да ме потсети да се напијам вода и аналгин за да не ме боли главата.

Моментов :icon_lol:

Windfucker, без цицки нишо не прајме.

Моментов :icon_lol:
Цицките ги пишав во карактер..

Чек, мене не ми е јасно или не сваќам: има женско шо нема цицки?

Џиш има женски со неприметливи цициња, што би рекол мој другар, коа ја фаќам за цицка исто ко сам себе да се фаќам, дур сум у доумица дека мене ми се поголеми :Ѕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom