831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.019
- Поени од реакции
- 12.713
Имам да и таа е единствената жена без која не би можел да функционирам нормално

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле лижењеееееееее....Имам да и таа е единствената жена без која не би можел да функционирам нормално![]()
....
леле лижењеееееееее....![]()
Имам да и таа е единствената жена без која не би можел да функционирам нормално![]()
Прибран е човекот дома, пишува пред компјутер......Епа тогаш прибери се!
А бе тешка забегана романтика за мене,ил па неТаа е висока 180цм и има кратка природна црвена коса. Доаѓа од северна Франција, има високи испакнати јагодици и благо претерани колкови. Малечки ушиња и симетрично овално лице со женствена а сепак солидно дефинирана вилица. Обожава да носи тесни фармерки и едноставно украсени маички и џемперчиња. Има морнарска зебреста блуза со ниско широко деколте коe оди скоро до нејзините рамена и која обожава често да ја носи, и покрај тоа што ги сокрива нејзините сочни гради. Нејзините стапала се малечки и постојано се жали дека тешко и е да најде број кој добро и одговара. Има целестиално носенце кое се мрда додека се смее и има мала лузна над нејзината лева веѓа за која сеуште не ми кажала ништо. Кога зборува со мене гледа длабоко во моите очи, а кога се обидувам да го направам истото заборавам што сакам да и кажам на сред реченица и почнува да ми се смее. Во ладните ветровити ноќи додека го чекаме автобусот неможам да престанам да гледам во нејзиното лице затоа што нејзиното носе и обравчиња имаат совршена нијанса на розево и нејзините зелени очи сјаат како да плачела. Таа знае дека ја гледам, но продолжува да зјапа во темнината.
...ваљда пиче мислешеЗависи .... некој сакаат мрсни некој сакаат манекенки ама сите сакаме ... (O) (O)
Има една за тебе, Трнорушка, неа да ја барашНе знам за другите ама за мене да кажам.
-Не смее да биде каква била. Многу е важно од каква фамилија е и дали со мојот избор би се сложила и мојата фамилија односно целиот клан. Добро е да имаат фамилиите некаков заеднички интерес кој би се зацементирал со свадба.
-Да е убава. Не сакам да се срамам пред луѓе. Угледот е многу битен.
-Да е крената, надуена, арогантна, лоша и расипана.
-Да е способна да ми одгледа наследник каков што доликува. Не дека треба многу да се напрега околу тоа, ќе си има таа помошнички, жени и учители кои ќе го воспитуваат наследникот, но сепат треба и таа малку да се ангажира.
-Да не ме замара во саботи бидејќи саботите ми се резервирани за лов со пријателите.
-Да знае да се облекува, дотерува и однесува пристојно. Понекогаш ќе треба да се организира бал па сакам да е се како што треба.
-Да не ме замара и да не ми мрчи кога одам во битки и да не се кара со мене ако се вратам ранет од бојното поле.
-Се на се треба да и се допаѓа животот во дворец.