Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќето "мужи" на темава шо дркнале, пишале дека македонските девојки се ку*ви, спонзоруши....Па еве ја да ги прашам тие "мужи" кого ќе оженат?
бегај и дувај од Македонки.....ако чинеа и Шејтанот ќе беше женет за Македонка......
Повеќето "мужи" на темава шо дркнале, пишале дека македонските девојки се ку*ви, спонзоруши....Па еве ја да ги прашам тие "мужи" кого ќе оженат?
Абе марков манастир има монахињи, паааааааа.Повеќето "мужи" на темава шо дркнале, пишале дека македонските девојки се ку*ви, спонзоруши....Па еве ја да ги прашам тие "мужи" кого ќе оженат?
О не не не не !!! И мајките се само жени.Точно така, работава е сите жени се курви, освен мајка им.
Само редовно кршење роговите...Да де да, жените се најголеми ѓаволи и зло на денешницава, не е до тоа дека тие немаат трошка самокритичност и не можат објективно и рационално да размислуваат, секогаш “Цацко им е крив“, односно во случајов жените им се криви за се.
Какви се? А Мариче? Какви? Со три очи?
@ 虚空 無限,
Арно што кажа, инаку дечкото можеби ќе го превидеше тоа.
dobro poznat,
Монахињите самона тебе чекаат, секако. Без навреда, носе гледа дека си сан оф а бич.
Какви се? А Мариче? Какви? Со три очи?
Две глави?
Или како и секаде, исти. Сеирџии.
Секоја чест на исклучоците, ама еден комплимент да дадовте, бе!
Голем дел ми изгледате повредени мали деца кои уште не надминале некои комплекси.
Не сфаќате ли дека се’ што кажавте за Македонките зборува повеќе за вас, а не за нас?!
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:56 ---
dobro poznat
Напротив, каде што ќе стигнам ќе ја мешам мајка ти. Оти и таа е Македонка, нели?
Тука сме за да помогнеме на било кој начин.
Секоја чест на исклучоците, ама еден комплимент да дадовте, бе!
Голем дел ми изгледате повредени мали деца кои уште не надминале некои комплекси.
Не сфаќате ли дека се’ што кажавте за Македонките зборува повеќе за вас, а не за нас?!?