- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.104
македонки девојка телевизор пред седи и гледа серија турскакакви се македонки девојка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
македонки девојка телевизор пред седи и гледа серија турскакакви се македонки девојка?
(Претпоставувам дека си од Штип)
Ќе си излезеш у Ice или Mystic ќе запознаеш некоја
Плус, и на FB ќе add-неш некоја, ќе се упознаете и то![]()
и тука има српски и боснакски и словенски и ромскиMeraba efendiТи си искрен курчин, овај турчин де, се збунив...
Македонските девојки се Cok Guzelsin, домаќинки, чистат, перат пеглаат, чуваат деца, убави паметни, писмени, културни ...само еднаш се заљубуваат во животот и никогаш повеке, невини се до првата брачна ноќ.Во македонија нема само македонки , има и турчинки и албанки.
ах бе другарХарем бе другар, од се имаме по нешто , ти само кажи што сакаш од харемов ?![]()
Тоа Ice ептен го испофаливте, нешто налик на кафаната Деспина што е во Скопје е???![]()
бегај и дувај од Македонки.....ако чинеа и Шејтанот ќе беше женет за Македонка......Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав
jas imam 24 dogini... vikam AliКолку години имаш и како се викаш?![]()
2 дискотеки се у градо, затоаТоа Ice ептен го испофаливте, нешто налик на кафаната Деспина што е во Скопје е???![]()
Ете призна.jas imam 24 dogini... vikam Ali