Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќето "мужи" на темава шо дркнале, пишале дека македонските девојки се ку*ви, спонзоруши....Па еве ја да ги прашам тие "мужи" кого ќе оженат?

Повеќето "мужи" на темава шо дркнале, пишале дека македонските девојки се ку*ви, спонзоруши....Па еве ја да ги прашам тие "мужи" кого ќе оженат?

Точно така, работава е сите жени се курви, освен мајка им.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:07 ---
бегај и дувај од Македонки.....ако чинеа и Шејтанот ќе беше женет за Македонка......

Ај не го прозивај маж ми тука, цццццц....:sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:

Да де да, жените се најголеми ѓаволи и зло на денешницава, не е до тоа дека тие немаат трошка самокритичност и не можат објективно и рационално да размислуваат, секогаш “Цацко им е крив“, односно во случајов жените им се криви за се.

Абе марков манастир има монахињи, паааааааа.
Точно така, работава е сите жени се курви, освен мајка им.
О не не не не !!! И мајките се само жени.
Мајко Сите ЖЕНИ СЕ КУРВИ !
Зошто така збориш сине зарем и мајка е курва?
Ах мајко ти си најголема курва на светов.
Како бе сине мајкино,зошто ?
Затоа што ти мајко си ме родила МЕНЕ !
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:36 ---
Да де да, жените се најголеми ѓаволи и зло на денешницава, не е до тоа дека тие немаат трошка самокритичност и не можат објективно и рационално да размислуваат, секогаш “Цацко им е крив“, односно во случајов жените им се криви за се.
Само редовно кршење роговите...
НА ВОЛОТ

Can_Cyborg

Можеби не дозна какви се Македонките, ама сега знаеш какви се Македонците.

@ 虚空 無限,

Арно што кажа, инаку дечкото можеби ќе го превидеше тоа.

dobro poznat,

Монахињите самона тебе чекаат, секако. Без навреда, носе гледа дека си сан оф а бич.

@ 虚空 無限,

Арно што кажа, инаку дечкото можеби ќе го превидеше тоа.

dobro poznat,

Монахињите самона тебе чекаат, секако. Без навреда, носе гледа дека си сан оф а бич.
:pipi:Ми чуваат една во марков манастри, чекам да стигне до легална возраст па да ја женам.
Мајка ми не ја мешај, таа е светица иако ме родила мене :D

Какви се? А Мариче? Какви? Со три очи?
Две глави?
Или како и секаде, исти. Сеирџии.

Секоја чест на исклучоците, ама еден комплимент да дадовте, бе!
Голем дел ми изгледате повредени мали деца кои уште не надминале некои комплекси.
Не сфаќате ли дека се’ што кажавте за Македонките зборува повеќе за вас, а не за нас?!
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:56 ---
dobro poznat
Напротив, каде што ќе стигнам ќе ја мешам мајка ти. Оти и таа е Македонка, нели?

Голем дел ми изгледате повредени мали деца кои уште не надминале некои комплекси.
Не сфаќате ли дека се’ што кажавте за Македонките зборува повеќе за вас, а не за нас?!
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:56 ---
dobro poznat
Напротив, каде што ќе стигнам ќе ја мешам мајка ти. Оти и таа е Македонка, нели?
:pos: ГРЕШКА не е македонка :) :icon_lol:

Еден комплимент? Има мор Мариче. Еден: Некој напиша дека сте најубави.

Јас дека нема разлика во карактер, дека секаде се исти. Што лошо има тука.

Другото е сеир со турчено, ако е турче, а не трол.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 12:59 ---
Не сфаќате ли дека се’ што кажавте за Македонките зборува повеќе за вас, а не за нас?!?

Различни!
Има курви, има спонзоруши, има и поинакви.
Ова е ко она што жените често знаат да речат: Сите машки се исти. Како што машките го одрекуваат тоа така и јас ќе го одречам. Никогаш не сум се согласувала со оваа изрека. Секој си е различен карактер бе луѓе, без разлика машко/женско.
Некои жени сакаат да си шараат у велико и не знаат за верност. Некои па лесно се заљубуваат и приврзуваат. Не може генерално да се каже за сите. И тачка.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom