Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Најубави сме, најпаметни, најзгодни, највнимателни, најдомаќинки, пријатни, слатки, интересни, внимателни, знаеме да готвиме, переме, пегламе, штиркаме, веземе, пееме, да играме, насмеани, позитивни, нежни, невини сме до прва брачна ноќ итн.
Фалете се бе жени еве ни отворија тема:D
Фалете ме уста или ќе ве расчепу.:icon_lol:
Полат, мој совет ти е ваков, има и нормални девојки, и ненормални, ама заедничко за сите е дека мислат дека се принцези. Колку подлабок џеб имаш, толку пофини, и поинтересни девојките ќе бидат, но има и чесни исклучоци. Толку од мене.

Најубави сме, најпаметни, најзгодни, највнимателни, најдомаќинки, пријатни, слатки, интересни, внимателни, знаеме да готвиме, переме, пегламе, штиркаме, веземе, пееме, да играме, насмеани, позитивни, нежни, невини сме до прва брачна ноќ итн.
Жена за пофалба. Браво :)

(Претпоставувам дека си од Штип)

Ќе си излезеш у Ice или Mystic ќе запознаеш некоја :D
Плус, и на FB ќе add-неш некоја, ќе се упознаете и то :D

Женски како женски... како и секаде, имаат таква меѓу нозете и тоа е тоа...Другото е ствар на шарм...

Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав
Порнич бе брат порнич...
Ако си странец правиш помор гарантирано...

Ова да остане меѓу нас, добро?
Ако те праша некоја од каде си кажи и дека си од Бе Ге.

Вакви се бар едно добри 80% секако има исклучоци :icon_lol: слушај внимателно..

Meraba efendi :) Ти си искрен курчин, овај турчин де, се збунив...
Македонските девојки се Cok Guzelsin, домаќинки, чистат, перат пеглаат, чуваат деца, убави паметни, писмени, културни ...само еднаш се заљубуваат во животот и никогаш повеке, невини се до првата брачна ноќ. :) Во македонија нема само македонки , има и турчинки и албанки.

Ова последново ме убива!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom