Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Другари што мислите за инста/фб страните кои продаваат патики и се со многу ниски цени(вчера гледав nike air force 1600 :cautious:). Вреди ли да се проба? И ако знаете некоја страна испратете ми.

Другари што мислите за инста/фб страните кои продаваат патики и се со многу ниски цени(вчера гледав nike air force 1600 :cautious:). Вреди ли да се проба? И ако знаете некоја страна испратете ми.
По фејк нема од тиа

Се наоѓаат ли некаде во Скопјево?
850c8be981726c81a1d67b0f02121823.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Има во градов Саломон патики некаде? Денот кога се затвори Саломон во ГТЦ ми беше еден од најтажните денови во животот. :(

Има во градов Саломон патики некаде? Денот кога се затвори Саломон во ГТЦ ми беше еден од најтажните денови во животот. :(
Имаше во Сити Мол и ваљда се уште има. Напиши срч у темава Саломон ќе најдеш нешто постаро ама не старо колку продавницата што беше одамна во ГТЦ.
Пред 3-4 години ги купив и еве го постот
Ич не сум задоволен се испокинаа и врвки и све (а баш за врвките читав дека биле од курзнаешто правени и немало шанса да се скинат, лол).
За удобни најудобни но квалитет никаков.
Јес да се пентарев по планини релативно често но... и многу се лизгаа.

не е некоја гаранција тоа што се купени кај нас, али реков - можда сум грешка

Дечки каде во земјава има Џорданки освен во Nike и Buzz?
Ако сум добро информиран ексклузивен застапник за нив е Sport Vision (а моделите ги има во Buzz и Nike) ама таму го нема моделот кој го сакам.

Дечки каде во земјава има Џорданки освен во Nike и Buzz?
Ако сум добро информиран ексклузивен застапник за нив е Sport Vision (а моделите ги има во Buzz и Nike) ама таму го нема моделот кој го сакам.
Спорт вижн и Баз се една иста продавница уствари, ист увозник.
Мислам дека нема да најдеш на друго место освен во Баз тука во Скопје, спас ти е Солун.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom