Tonchie
BATTERY +
Имам тегет верзија со cloudfoam влошки, иии... шо знам... not my cup of tea...Овие и Stan Smith ми се модели што секој треба да ги има.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам тегет верзија со cloudfoam влошки, иии... шо знам... not my cup of tea...Овие и Stan Smith ми се модели што секој треба да ги има.
Продавницата им е кај стадионот Арена Филип 2 ( Телеком Арена )Прочитав на ФБ во Д Спорт онлајн имате 40-50% на зимски обувки и гардероба. Е сега колку е реален не знам.
Не знам каде е продавницата, а попустот е за онлајн нарачка.Продавницата им е кај стадионот Арена Филип 2 ( Телеком Арена )
Продавницата им е кај стадионот Арена Филип 2 ( Телеком Арена )
Не знам каде е продавницата, а попустот е за онлајн нарачка.
Нашки кажано,зависи од калапот ....Има разлика во бројките од модел до модел дури и кога е ист производител во прашање![]()
Значи пишува исти см обично прво по тоа гледам. Не може едните 22.5 да се ок и да одговараат, а другите големи.Има разлика во бројките од модел до модел дури и кога е ист производител во прашање![]()
Не знам колку многу пара патики имаш купено у живот и колку видеа за патики имаш гледано на ЈуТјубЗначи пишува исти см обично прво по тоа гледам. Не може едните 22.5 да се ок и да одговараат, а другите големи.
Наредно прашање нека ти биде каква боја на врвци е подобра за пешачење.За пешачење дали е подобро да земам патика со мемори пена на влошката фабрички или на ѓонот?