Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу лоша патика. Јас со овие го заебав коленото, ептен се за нигде. Ако ти е ептен на срце дизајнов, земи ја првата класа со портокалова линија напред и со 3 суспензори одоздола, тие се сигурно подобри, ама и поскапи. Овие од втора класа немој никако.Знае некој каде можам да ги најдам по Скопјето?
![]()
Абе две сезони веќе ја носам ептен ми лежи, поубава патика во живот немам носено. Ама толку и беше изгледа нигде не можам да ја најдам. Ја барав и првата класа и таква немаМногу лоша патика. Јас со овие го заебав коленото, ептен се за нигде. Ако ти е ептен на срце дизајнов, земи ја првата класа со портокалова линија напред и со 3 суспензори одоздола, тие се сигурно подобри, ама и поскапи. Овие од втора класа немој никако.
Можда е до мојата нога, претходниот модел од овие, црвено-црн и ланскиот црн со зелено и бело ми беа ептен погодени, овие за тренинг ич не ми лежеа, само за пешачење ги користам, за тоа се топ.Абе две сезони веќе ја носам ептен ми лежи, поубава патика во живот немам носено. Ама толку и беше изгледа нигде не можам да ја најдам. Ја барав и првата класа и таква нема
Од каде ги зема и колку пари, цело време ги меркам на продирект ама никако да ги порачамНемaa 43 oд мoделoв, aмa и 44-тa не е прoблем, дoстa зaдoвoлен сум oд првo нoсење денескa
Прегледај го приврзокот 156016
Во сити мол во офис шус за 2.7к, инаку моиве беа последниОд каде ги зема и колку пари, цело време ги меркам на продирект ама никако да ги порачам![]()
Добра зделка си направил, со здравје да си ги користеш.Во сити мол во офис шус за 2.7к, инаку моиве беа последни![]()