Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каде можам да ги најдам по Скопјето?
big_784a7eed35df4b219432c4e5a3ef939f.jpg

Знае некој каде можам да ги најдам по Скопјето?
big_784a7eed35df4b219432c4e5a3ef939f.jpg
Многу лоша патика. Јас со овие го заебав коленото, ептен се за нигде. Ако ти е ептен на срце дизајнов, земи ја првата класа со портокалова линија напред и со 3 суспензори одоздола, тие се сигурно подобри, ама и поскапи. Овие од втора класа немој никако.

Многу лоша патика. Јас со овие го заебав коленото, ептен се за нигде. Ако ти е ептен на срце дизајнов, земи ја првата класа со портокалова линија напред и со 3 суспензори одоздола, тие се сигурно подобри, ама и поскапи. Овие од втора класа немој никако.
Абе две сезони веќе ја носам ептен ми лежи, поубава патика во живот немам носено. Ама толку и беше изгледа нигде не можам да ја најдам. Ја барав и првата класа и таква нема

Абе две сезони веќе ја носам ептен ми лежи, поубава патика во живот немам носено. Ама толку и беше изгледа нигде не можам да ја најдам. Ја барав и првата класа и таква нема
Можда е до мојата нога, претходниот модел од овие, црвено-црн и ланскиот црн со зелено и бело ми беа ептен погодени, овие за тренинг ич не ми лежеа, само за пешачење ги користам, за тоа се топ.
Можда има кај нас останато некој модел во Лукас, ако забележам ќе ти пишам :D

Цел саат баратав да најдам нешо во две бои а тие да не се розева, портокалова, лилакова или некои со светки. Покрај ова па и поголем број од 36 неможе да се најде едвај ги начекав овие 38ца. На изглед нешо не ми беа сјајни ама коа си ги пробав таманка се :)
8a170a800f38e179f7946caf5d6557c9.jpg

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom