Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
16296741-orig.jpg

Интересен модел, баш за вакви се мислев дали да земам бидејќи ги начекав за 38 евра ама одлучив да ги баталам
Ги начпекав на попуст ја пред два три месеци. Топ се.

Има ли некој искуство со купување на adidas ZX 850 од Алиекспрес?

Kaде да најдам патики за авантуристичко шетање по тешки терени (trekking/hiking) Salomon во Скопје? Доколку нема Salomon, може и Scarpa или La Sportiva. Ако и овие не можат да се најдат, дајте ваша препорака.

Вакви барам отприлика:

ANT.jpg
Друже незнам дали има во Скопје продавница на Алпина, ако има купувај од таму и немаш гајле, нешто неуништливо се.

ај да ги пробаме и адидас :D обично зимам или најк или пума бидејќи цените им се тука некаде.

1375827862231.jpg

инаку пишува Made in indonesia шо ги знам какви се :icon_lol:

ај да ги пробаме и адидас :D обично зимам или најк или пума бидејќи цените им се тука некаде.

1375827862231.jpg

Па во Индонезија и Виетнам, кај е ефтината работна сила, сигурно нема да е made in Germany. Што не значи дека не се оригинал/квалитет.

1375827862231.jpg

Пиши ми те молам од каде ги најде.ГИ барам веќе долго време овие.

Сакам да ги земам овие патики Adidas Mundial,знам дека повеќето ги користат за играње фудбал, но имам дилема дали ке бидат добри за секојдневно носење.Искуство ги има некој ?

ST-AD019228-2.jpg

37760613_1_644x461_papuci-energie-style-clash-cluj-napoca.jpg

Бели. Ги обожавам, може ги платив повеќе ама еве веќе 3 година гајле немаат

image.jpg Значит патики не знам колку години немам купено. Судејќи според постов на темава од јули 2011 :icon_lol: Пред една недела купив и со викам готово сега одам на форум да се фалам и не можам да најдам слика. Еве најдов некој слични дури 80% личат на мојте(што се поубави:motorce:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom