Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Овие ги купв пред некој 2 недели. Досега одлично се покажаа. Супер ми лежат.

И мала помош од вас ако може некој предлог. Барам патики за фудбал сега некој добар модел од адидас но по можност со повисока гума. Голман сум и со ниска гума не ми одговараат и брзо ги кинам. Па редно е да пробам со некои повисоки.

Attachments

• Neo CityRacer 40-44 @230(5).jpg
    Neo CityRacer 40-44 @230(5).jpg
    36,7 KB · Прегледи: 96
Адибас. Се шалам - АДИДАС!

Па не има некој океј Адибас на пример ако сакаш да го мочаш кучето на дожд ќе се најдат.

M29526_01_standard.jpg

M29526_04_standard.jpg

Нови папучи :D

Attachments

• 0cfe9a7658638eff0e445efde77b57482f2d769cea2ec1e9fac07bde92fd2c0c.jpg
    0cfe9a7658638eff0e445efde77b57482f2d769cea2ec1e9fac07bde92fd2c0c.jpg
    243,4 KB · Прегледи: 91
Kaде да најдам патики за авантуристичко шетање по тешки терени (trekking/hiking) Salomon во Скопје? Доколку нема Salomon, може и Scarpa или La Sportiva. Ако и овие не можат да се најдат, дајте ваша препорака.

Вакви барам отприлика:

ANT.jpg

@121314 со оглед на тоа дека го затворија Саломон, нешто најслично вакво имам видено во Адидас на првиот спрат во ГТЦ (не приземје :Р ), ептен на почетокот, прва продавница од лево му доаѓа. Ќе најдеш по рафтовите од сите марки, дури и Адидас почнале вакви обувки да прават, се изненадив.

@121314 со оглед на тоа дека го затворија Саломон, нешто најслично вакво имам видено во Адидас на првиот спрат во ГТЦ (не приземје :Р ), ептен на почетокот, прва продавница од лево му доаѓа. Ќе најдеш по рафтовите од сите марки, дури и Адидас почнале вакви обувки да прават, се изненадив.

Aко мислиш на вакви, очигледно е дека се послаби од оние какви што барам. Овие ми се повеќе шминкерски и за качување на Водно, а мене ми требаат вистински trekking/hiking патики за одење по кал, по трева, по песок, по шљунак, по камења, по снег.

2.jpg

Aко мислиш на вакви, очигледно е дека се послаби од оние какви што барам. Овие ми се повеќе шминкерски и за качување на Водно, а мене ми требаат вистински trekking/hiking патики за одење по кал, по трева, по песок, по шљунак, по камења, по снег.

2.jpg
Разбирам, провери и во Пеко на улица Македонија, ако уште е тоа таму, одамна немам поминато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom