Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересен модел, баш за вакви се мислев дали да земам бидејќи ги начекав за 38 евра ама одлучив да ги баталам
Што патика е ова и кај може да се најде и по која цена?
Air Max Tavas od ebay 120 evraШто патика е ова и кај може да се најде и по која цена?
Ги начпекав на попуст ја пред два три месеци. Топ се.Интересен модел, баш за вакви се мислев дали да земам бидејќи ги начекав за 38 евра ама одлучив да ги баталам
Друже незнам дали има во Скопје продавница на Алпина, ако има купувај од таму и немаш гајле, нешто неуништливо се.Kaде да најдам патики за авантуристичко шетање по тешки терени (trekking/hiking) Salomon во Скопје? Доколку нема Salomon, може и Scarpa или La Sportiva. Ако и овие не можат да се најдат, дајте ваша препорака.
Вакви барам отприлика:
![]()
Па во Индонезија и Виетнам, кај е ефтината работна сила, сигурно нема да е made in Germany. Што не значи дека не се оригинал/квалитет.ај да ги пробаме и адидасобично зимам или најк или пума бидејќи цените им се тука некаде.
![]()
инаку пишува Made in indonesia шо ги знам какви се![]()
Пиши ми те молам од каде ги најде.ГИ барам веќе долго време овие.ај да ги пробаме и адидасобично зимам или најк или пума бидејќи цените им се тука некаде.
![]()
инаку пишува Made in indonesia шо ги знам какви се![]()
Од Гевгелија ги зедов, за продавница да не ти објаснувам, незнам каде живееш.Пиши ми те молам од каде ги најде.ГИ барам веќе долго време овие.