UncleSam
Будока
- Член од
- 23 јануари 2011
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 509
Облечи чорапи МОЛИМТЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Облечи чорапи МОЛИМТЕ
Црните ги имам и јас, екстра се. А вчера ги земав сивите, па ќе видиме како ќе се покажатПрво се навлегов на овие горните...
![]()
После ги земав овие црниве, топ се покажаа... Презадоволен од првите два модела, пред некој ден ги земав сививеВерен на фамилијата varial low.
Позитивна препорака секако..
![]()
Плавото моделче го носам година време супер патиче, едина замерка за вариал лоу малце се крути на носење мада мош и до мене е оти носев претходно најки аир макс.Прво се навлегов на овие горните...
![]()
После ги земав овие црниве, топ се покажаа... Презадоволен од првите два модела, пред некој ден ги земав сививеВерен на фамилијата varial low.
![]()
Лееее друже од кај ти се патикиве и колку ги плати, преубави се
Плавото моделче го носам година време супер патиче, едина замерка за вариал лоу малце се крути на носење мада мош и до мене е оти носев претходно најки аир макс.
Од кај ја зема пената и како се користи?Да ти кажам и мене ми се убави..Ги има во сите продавници кај што има адидас... ГТЦ/Рамстор/Ситимол/Капитол.. спорт М продавниците, и во спорт вижн. 3890 мислам дека им е регуларна цена, јас ги земав 3400.
Едина замерка имам за првите два модела, што тоа напред е како превртена кожа, и со тек на време "бледнее" т.е. излитува.. ама земав една пена и со неа ги чистам, еве една година црните ги носам, откако ќе ги исчистам се 99% нови.
Аир макс нејќам да ги смислам, не па да ги носам. Може се убави и удобни патики, ама кај нас се премногу иссељачениВеќе 2 ипол години со овој модел, позитивно искуство. 24/7 сум во патики.
Јас ги имам тие сивите, последни во постот. Супер се.Прво се навлегов на овие горните...
![]()
![]()
Од кај ја зема пената и како се користи?![]()