Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
54265609_fr_jordan_sc7

Jordan Flight 97'

Прво се навлегов на овие горните...
10800120085360_1.jpg

После ги земав овие црниве, топ се покажаа... Презадоволен од првите два модела, пред некој ден ги земав сививе :D Верен на фамилијата varial low. :) Позитивна препорака секако..

adidas-varial-low-schuhe-grau-schwarz-rot-1510-zoom-0.jpg

10800120085360_1.jpg

После ги земав овие црниве, топ се покажаа... Презадоволен од првите два модела, пред некој ден ги земав сививе :D Верен на фамилијата varial low. :) Позитивна препорака секако..

Црните ги имам и јас, екстра се. А вчера ги земав сивите, па ќе видиме како ќе се покажат

10800120085360_1.jpg

Плавото моделче го носам година време супер патиче, едина замерка за вариал лоу малце се крути на носење мада мош и до мене е оти носев претходно најки аир макс.

Лееее друже од кај ти се патикиве и колку ги плати, преубави се

Да ти кажам и мене ми се убави.. :D Ги има во сите продавници кај што има адидас... ГТЦ/Рамстор/Ситимол/Капитол.. спорт М продавниците, и во спорт вижн. 3890 мислам дека им е регуларна цена, јас ги земав 3400. :)

Плавото моделче го носам година време супер патиче, едина замерка за вариал лоу малце се крути на носење мада мош и до мене е оти носев претходно најки аир макс.

Едина замерка имам за првите два модела, што тоа напред е како превртена кожа, и со тек на време "бледнее" т.е. излитува.. ама земав една пена и со неа ги чистам, еве една година црните ги носам, откако ќе ги исчистам се 99% нови.

Аир макс нејќам да ги смислам, не па да ги носам. Може се убави и удобни патики, ама кај нас се премногу иссељачени :D Веќе 2 ипол години со овој модел, позитивно искуство. 24/7 сум во патики.

Да ти кажам и мене ми се убави.. :D Ги има во сите продавници кај што има адидас... ГТЦ/Рамстор/Ситимол/Капитол.. спорт М продавниците, и во спорт вижн. 3890 мислам дека им е регуларна цена, јас ги земав 3400. :)

Едина замерка имам за првите два модела, што тоа напред е како превртена кожа, и со тек на време "бледнее" т.е. излитува.. ама земав една пена и со неа ги чистам, еве една година црните ги носам, откако ќе ги исчистам се 99% нови.

Аир макс нејќам да ги смислам, не па да ги носам. Може се убави и удобни патики, ама кај нас се премногу иссељачени :D Веќе 2 ипол години со овој модел, позитивно искуство. 24/7 сум во патики.
Од кај ја зема пената и како се користи? :)

Штотуку ми стигнаа од интернет :)
80448d6536539f91433b477a0288388a.jpg
a23af9e49fc715b1296310e75470abf6.jpg
80068d26665c66a5fa85c7d64b2ac5ba.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

10800120085360_1.jpg

Јас ги имам тие сивите, последни во постот. Супер се.

Од кај ја зема пената и како се користи? :)

Пената ја земав од продавницата на Пеко ? (ако така се викаше), карши СпортМ во ГТЦ е... Ја нанесуваш на сунѓерче и поминуваш на превртената кожа пример...

Еве ја ваква е иста, 400 денари мислам ја земав.

Salamander_professional_Combi_Cleaner_universalnaya_pena.jpg

nike_air_max_zero___le_prequel_de_la_air_max_5829.jpeg_north_1120x_white.jpg

Утре во продажба ќе излезат Nike Air Max Zero. Ме интересира од прилика за колку време ќе стигнат кај нас и дали знае некој дали ќе ги има уште утре во аутлетите во Солун. Цената на официјалната страна е 150$. Мислам дека вреди да се има :vozbud:

Побрзо ќе ги има на алиекспрес, него во аутлетите во Солун. :icon_mrgr: По сликата не ми прават некој мерак. :toe:

11022900_1611466315765836_1544911021_n.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom