Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Црни незнам, иначе исти вакви само бели ги има во Outlet-ot кај салата Борис Трајковски и се 3000 и нешто денари..
Малце офтопик ќе затерам, во аутлетот во борис трајковски има адидас? минатиот пат кога видов имаше само пума,капа и уште некои.

абе патика од 1500 и патика од 6500 е исто само пари да се фрлало за фирма и едните ги носиш на тебе и другите..

И едните и другите ги носиш, ама од едните ти смрдат нозете, ќе ти се одлепат набрзина, а и не се исто удобни. Подобро би имала едни од 6000 отколку 4 пара од 1500. И пробај марка чорапи да видиш колку се поудобни и згодни, а не пак патики.

Малце офтопик ќе затерам, во аутлетот во борис трајковски има адидас? минатиот пат кога видов имаше само пума,капа и уште некои.
Ја пратам редовно, моментално најк нема, адидас и лакосте има... :)

И едните и другите ги носиш, ама од едните ти смрдат нозете, ќе ти се одлепат набрзина, а и не се исто удобни. Подобро би имала едни од 6000 отколку 4 пара од 1500. И пробај марка чорапи да видиш колку се поудобни и згодни, а не пак патики.

Off topik : a da vidish ti kako e udobno ako nema nekoj piper vochi da si frli da kupuva patiki od 6000den?

Црни незнам, иначе исти вакви само бели ги има во Outlet-ot кај салата Борис Трајковски и се 3000 и нешто денари..

Сигурен си, зошто многу ефтини ми изгледаат, а на другите места се драстично поскапи од таму.
Можеби сега завршува сезоната, па затоа на толку голем попуст се, а и излегуваат нови модели.

од другата страна има уште еден outlet, таму се адидас,најк....

Сигурен си, зошто многу ефтини ми изгледаат, а на другите места се драстично поскапи од таму.
Можеби сега завршува сезоната, па затоа на толку голем попуст се, а и излегуваат нови модели.

сигурен сум баш ги гледав, и јас моите патики што ги земав речиси 5000 денари во адидас во гтц а во аутлет ги најдов по цена од 3000 и нешто денари само друга боја беа...

И со цените како се движат?

најубаво да одиш и да си видиш, имаш адидас и најк патики по 2000 и нешто денари кои во продавниците на адидас и спорт м биле по 4000 денари па и повеќе..:)

Ла коста најдобра патика,не ја мењам за ништо!и оваа година носам најнов модел и топ ми се..Слабо има добра патика у Скопјево,бар за мој вкус..

ја моментално иам вакви undefeated-puma-24k-mid-gold-version-1.jpg и ff_ia11043.jpg

а сакам да си зеам сеа најк вакви nike-shoes-woman.jpg

Si zemav denes od Sport M vakvi slicni adidas. :) za 2300, inaku gi razgleduev posle 5000 bea u drugi prodavnici :)

Adidas-1033.jpg

Attachments

• womens-adidas-court-star-4.jpg
    womens-adidas-court-star-4.jpg
    42,2 KB · Прегледи: 14

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom