Какви патики носите?

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Црни незнам, иначе исти вакви само бели ги има во Outlet-ot кај салата Борис Трајковски и се 3000 и нешто денари..
Малце офтопик ќе затерам, во аутлетот во борис трајковски има адидас? минатиот пат кога видов имаше само пума,капа и уште некои.

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
абе патика од 1500 и патика од 6500 е исто само пари да се фрлало за фирма и едните ги носиш на тебе и другите..
И едните и другите ги носиш, ама од едните ти смрдат нозете, ќе ти се одлепат набрзина, а и не се исто удобни. Подобро би имала едни од 6000 отколку 4 пара од 1500. И пробај марка чорапи да видиш колку се поудобни и згодни, а не пак патики.

M

Mario Gómez

Гостин
Малце офтопик ќе затерам, во аутлетот во борис трајковски има адидас? минатиот пат кога видов имаше само пума,капа и уште некои.
Ја пратам редовно, моментално најк нема, адидас и лакосте има... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И едните и другите ги носиш, ама од едните ти смрдат нозете, ќе ти се одлепат набрзина, а и не се исто удобни. Подобро би имала едни од 6000 отколку 4 пара од 1500. И пробај марка чорапи да видиш колку се поудобни и згодни, а не пак патики.
Off topik : a da vidish ti kako e udobno ako nema nekoj piper vochi da si frli da kupuva patiki od 6000den?

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Црни незнам, иначе исти вакви само бели ги има во Outlet-ot кај салата Борис Трајковски и се 3000 и нешто денари..
Сигурен си, зошто многу ефтини ми изгледаат, а на другите места се драстично поскапи од таму.
Можеби сега завршува сезоната, па затоа на толку голем попуст се, а и излегуваат нови модели.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
од другата страна има уште еден outlet, таму се адидас,најк....

Сигурен си, зошто многу ефтини ми изгледаат, а на другите места се драстично поскапи од таму.
Можеби сега завршува сезоната, па затоа на толку голем попуст се, а и излегуваат нови модели.
сигурен сум баш ги гледав, и јас моите патики што ги земав речиси 5000 денари во адидас во гтц а во аутлет ги најдов по цена од 3000 и нешто денари само друга боја беа...

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
И со цените како се движат?
најубаво да одиш и да си видиш, имаш адидас и најк патики по 2000 и нешто денари кои во продавниците на адидас и спорт м биле по 4000 денари па и повеќе..:)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ла коста најдобра патика,не ја мењам за ништо!и оваа година носам најнов модел и топ ми се..Слабо има добра патика у Скопјево,бар за мој вкус..

Член од
29 септември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
ја моментално иам вакви undefeated-puma-24k-mid-gold-version-1.jpg и ff_ia11043.jpg

а сакам да си зеам сеа најк вакви nike-shoes-woman.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom