Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
salomon-techamphibian.jpg

Слични на овие.

И уште едни Nike, од кои не можам да најдам слика.

Јас носам класични PUMMA патиќи и сум презадоволен од удобноста издржливоста и од цената која изнесува 1200 денари. Е те тоа е вистински квалитет:toe:

Баш сега мајка ми купи Celtics од Брисел. Прв пат имам вакви па ќе видим како ќе издржат. Инаку имам Reebok и стварно се најквалитетни патики. Со нив сум играл фудбал и кошарка 6 месеца и пак не се ни малце искинати.

такво од 340 денари од битпазар (беа 400 ама јас се исценкав):vozbud:

Нејкам скапи патики .патиката ти е минлива работа исто ко убавината хахаха.:pos2: глеам да ми е убава на изглед и поефтина за да можам да си купам поеке различни пара ,да си мењам .а не да скапувам во едни исти патики:). а моментално иам бели ,кафеави и едни црни со многу убави врвцииии :pipi:

Битно ли е уопште...
Фрагмент што ги интригира другите??? Не баш...

Не носам патики, едноставно НЕМАМ и немам намера да си купам

Јас носам класични PUMMA патиќи и сум презадоволен од удобноста издржливоста и од цената која изнесува 1200 денари. Е те тоа е вистински квалитет:toe:

:pos: :pos: :pos: :pos:

Чоек.....ај ќути си! :pos2:
Пума за 1200 денари? Муахахахаха.:pipi:

:pos:
може се квалитетни и удобни и издржливи PUMMA :pos: (made in china)

ама верувај има голема разлика тоа од PUMA!
images

едно дупло М што прави:)

LKDVMF0000003.jpg
dvs monument , kupuvam 1 godishno patiki , sekogash dvs i standard mi se nosajka 1 godina ... mn kvalitetna patika ..
Жити се кажувај од кај ги зема и која цена...патикиве се гром
иначе носам RUNNERS и не сум задоволен

Ne e bas na temava ama aj da prasam.Kaj da najdam dobri Dr.martins i koja bi bila cenata?sovet,molam.

Ова ми е најновиот член меѓу патиките :) и единствена High top патика што ја имам и што ми се прави мерак (има уште едни и тие сакав да ги купам али ги распродадоа додека да ги порачам во помалце од 10 дена) ги барав насекаде зошто скоро никаде ги немаше и ги најдов во Америка на еден сајт и со мн добра цена зошто беа последни останати :)

|B|Unique - Fortune Cookies 2 Limited Edition

B_Unique_FORTUNE_WHITE_1.jpg

B-Unique-Fortune-Cookies-II-Blanche-Shoes-Sifika-2-200-1358.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom