Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20140116_152643.jpg
Јас заборавив да пишам на темава... уште пред едно 2 недели ги купив овие од њу баланс за трчање. Уште ги немам испробано, освен низ дома - од дневна до спална и назад :P

xl_Nike_Free_Hyper_Feel3.jpg

Конечно ги добив, едвај чекам да се подзатопли времево, да почнам да трчам со нив

Може прашањево не е за тука,може да се премести, но ме интересира препорака за добри патики за трчање(џогинг), не е важна цената само да се квалитетни.

Многу добро патиче.. Од каде ги зема и колку пари ?

Мега Спорт Охрид 2400 денари, имаше 30% попуст, иначе мислам дека ги имаш и во Спорт М. Не знам баш дали истиов модел, ама имаш и таму супер сала еден другар ги зеде 1900 од таму.

Јас нарачав едни патичиња 68$ со фрее шипинг, од алиекспрес кој знае дали ке ми лупнат царина и данок реков да не ми ја праќаат кутијата демек за побрзо . Ова со кинескава нова година уште не се ни испратени

испратено од мојот Nexus 7 2013 користејќи Tapatalk

klz1391776100b.JPG

Адидас Порше, најдобра патика шо сум ја носел воопшто. Криво ми е шо не си купив уште еден пар, да не знае некој да се продаваат сеуште по продавници кај нас ? Има слични, исто порше дизајн ама нов и не е тоа тоа...да најдам би купил уште 2 пара сега...

Adidas A. R. 2.0 посебно оваа црната верзија може да се носи со повеќе типови гардероба
images

Се заебав, не ги купив у оноа Спор-Вижн, а беа скоро без пари, околу Нова Година имаа попуст (2 и кусур иљади беа) :tapp:

klz1391776100b.JPG

Адидас Порше, најдобра патика шо сум ја носел воопшто. Криво ми е шо не си купив уште еден пар, да не знае некој да се продаваат сеуште по продавници кај нас ? Има слични, исто порше дизајн ама нов и не е тоа тоа...да најдам би купил уште 2 пара сега...
Пред едно две-три години, ги глеав у странство беа 800-900 евра. Али не овој модел.

Од каде и што пари ги купи? :)
Околу 5000 се, јас ги купив малку поефтино од Спортисимо (ако си од источна Македонија може ке ти биде познато). На нет ги има за околу 70 евра само бела верзија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom