Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
images

--- надополнето: 6 март 2013 во 21:31 ---
images
:) :)

Дефинитивно, мене не ми стојат високи патики. Да дојдеме до пари и ќе бараме други ниски. :/
li-ning-baron-davis-bd1-blue-3.jpg
Ако му се свиѓа на некој оваа патика, нека ми пише во ПП да се договориме. Ги имам нови, облечени 3-4 пати. ;)

Некој фин да каже страна за онлајн купување (со шипинг до мкд). По можност на страната да имаат vans патики. Пробав 2-3 веќе ама никаде не можам да си го најдам моделот :(
--- надополнето: 15 март 2013 во 20:32 ---
Некој фин да каже страна за онлајн купување (со шипинг до мкд). По можност на страната да имаат vans патики. Пробав 2-3 веќе ама никаде не можам да си го најдам моделот :(

--- надополнето: 15 март 2013 во 20:32 ---
http://www.prodirectselect.com/ би требало тука да најдеш.

lol
Моментално стартки, вчера другите стартки, вечер третите :| Планирам стартки да си купам...:):)
lol, стартки....старки се викаат или chucks :D али нема везе, и мене ми се омилени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom