Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Се отвори продавница во Скопје за Супра или празни муабети беа тоа?
Како што имав инфо, супра ја спремаат во новиот трговски што го гради торус Скопје Сити Мол

Oд денеска:

images

:pipi:

Дајте предлог за нешо есенско. Немора да биде патиче. Незнам шо да зеам и од кај да зеам.

Мојот најомилен моден детал. Имам многу патики, а и + со брат ми исти број сме, некој негови се. :D Ево најомилените:

100_6947.jpg

resource.php

nike-elastico-purple-white.jpg

1320_5.jpg

10514.jpg

1001418-original.png

03133491_black.jpg

9435-adidas.jpg

Јас носам вакви, ги купив април месец, ги утепав од носење и сеуште се како нови

Ги додадов и овие на листата :) Некој ден ќе ги сликам сите што ги имам :)

Adidas%20Forum%20Mid%20Trainers%20007.jpg

Прво сакав да купам едни Најки розеви со бело од Словенија Спорт и ми вика тетката - „за тие немаме број, само 39, ги произведувале само во мали броеви.“ Абе ај, Германкине не се Ноне модел на жени сигурно :tapp: И после зедов едни Најк други и ми вика типката „Ама тие се машки патики“ :pos: И викам епа додека не почнете да носите поголеми броеви за женски машки ќе носам, што да правам. Заќуте :icon_lol:

Излегов и во Спорт М ги најдов овие, башка девојчето и дечкото беа многу пофрендли настроени :Р

пред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам

rRyBKVUTAQ5emnfF8XUVOvd3vXgKVs6QmaknRfFRVXrD8RXAbkhu9QajV4lLAxE4nwJ19mkS3lERL9fSDykQTWHTkAEcSJKtDJa2is-p3egiNSxSa1TTNMdItJdfwvT-jfl_lIcl4rZxPjlpoScNToILR91j6Yw-SvgcFjzD=s220-c

пред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам

rRyBKVUTAQ5emnfF8XUVOvd3vXgKVs6QmaknRfFRVXrD8RXAbkhu9QajV4lLAxE4nwJ19mkS3lERL9fSDykQTWHTkAEcSJKtDJa2is-p3egiNSxSa1TTNMdItJdfwvT-jfl_lIcl4rZxPjlpoScNToILR91j6Yw-SvgcFjzD=s220-c

Уште не си појден???Па што чекаш бе???:pos:

Ја од Најки од ГТЦ имам земано патики и со години носени не ми се случило вакво нешто. Требало да им ги лупнеш уште дента :D

За на нива какви носите?
Мене најтешко ми паѓа кога татко ми ќе ми каже, синко обувај стари патики идеме во нива, а мене сите 5 пара ми се нови. Во таков случај гледам кои се најпрљави. Последен пат носев кошаркарски рибок. Ако ги најдам по нет ќе ставам и слика, не ми текнува како точно се викаше моделот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom