Rabrobil
Seduce and Destroy
- Член од
- 1 јули 2010
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 294
Како што имав инфо, супра ја спремаат во новиот трговски што го гради торус Скопје Сити МолСе отвори продавница во Скопје за Супра или празни муабети беа тоа?
Како што имав инфо, супра ја спремаат во новиот трговски што го гради торус Скопје Сити МолСе отвори продавница во Скопје за Супра или празни муабети беа тоа?
Уште не си појден???Па што чекаш бе???пред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам
Ја од Најки од ГТЦ имам земано патики и со години носени не ми се случило вакво нешто. Требало да им ги лупнеш уште дентапред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам
Тоа е многу осетлива тема, немој толку дирекни прашања да поставувашЗа на нива какви носите?
Мене најтешко ми паѓа кога татко ми ќе ми каже, синко обувај стари патики идеме во нива, а мене сите 5 пара ми се нови. Во таков случај гледам кои се најпрљави. Последен пат носев кошаркарски рибок. Ако ги најдам по нет ќе ставам и слика, не ми текнува како точно се викаше моделот.За на нива какви носите?