Какви луѓе ве привлекуваат и зошто мислите е тоа? Совршен партнер? Имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Физички, најчесто ме привлекуваат машки со големи црни или темно кафеави очи (како оние на Џони Деп :love:), средно полни усни, широки рамена, мажествени раце и се разбира среден од глава до пети. А карактерно сакам машки што пружат доволно внимание на девојка за да таа се чувствува заштитена и сакана од негова страна, сакам машки што не изиграваат некои мачо типови од стилот да се испофалат нешто на нивна сметка... :cool:

Физички, најчесто ме привлекуваат машки со големи црни или темно кафеави очи (како оние на Џони Деп :love:), средно полни усни, широки рамена, мажествени раце и се разбира среден од глава до пети. А карактерно сакам машки што пружат доволно внимание на девојка за да таа се чувствува заштитена и сакана од негова страна, сакам машки што не изиграваат некои мачо типови од стилот да се испофалат нешто на нивна сметка... :cool:

Епа нека го клонираат тој Џони Деп и ете ти совршен партнер(за тебе) ........ решен проблем ! :D

Епа нека го клонираат тој Џони Деп и ете ти совршен партнер(за тебе) ........ решен проблем ! :D

Мммм да знаеш дека не ти е лоша идејата, ке си имам и јас после мој Џони Деп!! :vozbud:

Да биде симпатичен
Смисла за хумор да има
да ме почитува и сака
Да биде интелигентен

Да личи малце на овај :D
599910_10151936762660328_783921537_n (1).jpg

Да биде симпатичен
Смисла за хумор да има
да ме почитува и сака
Да биде интелигентен

Да личи малце на овај :D
Прегледај го приврзокот 46617

Ту бе ...ме погоди :)

Него он топик:

Да не е глупа као сајла ...да знае поише од 2 збора да сврзе нормални и да има смисла за хумор ....и да не се преценува :D

Да не е глупа као сајла ...да знае поише од 2 збора да сврзе нормални и да има смисла за хумор ....и да не се преценува :D

.............. и да нема дак-фејс ............. (y):icon_mrgr:

Ту бе ...ме погоди :)

Него он топик:

Mногу си скромен :D

моја висина ( можеби малце повише, за да можам комотно у штикли да излегувам ), фина насмевка, карактер, и она што е MUST HAVE се стомачни <33 ако нема, ништо не правиме :P

моја висина ( можеби малце повише, за да можам комотно у штикли да излегувам ), фина насмевка, карактер, и она што е MUST HAVE се стомачни <33 ако нема, ништо не правиме :P

Чисто ме интересира , пошо нели , као љубител на брза храна и пиво неам стомачни - што нудиш/нудите вие во замена за стомачните на партнерот :D ?

Чисто ме интересира , пошо нели , као љубител на брза храна и пиво неам стомачни - што нудиш/нудите вие во замена за стомачните на партнерот :D ?

хмм ..шо знам :) обожувам машки што имаат смисла за облекување и стил! <33

не сум ја Анџелина Џоли па да го барам мојот Бред Пит ;) ..
има место за компромис :P

Битно е да најде начин да ми се вовлече .... под кожа ..... :)

хмм ..шо знам :) обожувам машки што имаат смисла за облекување и стил! <33

не сум ја Анџелина Џоли па да го барам мојот Бред Пит ;) ..
има место за компромис :P

Не се разбравме :) Небитно ^_^

Само да не е глупача и да не ме замара додека требам ориз
а замисли да е до толку кучка и во најголемиот мраз да те изнесе надвор на чешма и да переш во метално корито па да ти се кинат алиштата...:mad:
:icon_mrgr:

а замисли да е до толку кучка и во најголемиот мраз да те изнесе надвор на чешма и да переш во метално корито па да ти се кинат алиштата...:mad:
:icon_mrgr:

Нема шанси и раскинуем одма, ја алишта перам само со топла вода :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom