Какви луѓе ве привлекуваат и зошто мислите е тоа? Совршен партнер? Имате?

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Физички, најчесто ме привлекуваат машки со големи црни или темно кафеави очи (како оние на Џони Деп :love:), средно полни усни, широки рамена, мажествени раце и се разбира среден од глава до пети. А карактерно сакам машки што пружат доволно внимание на девојка за да таа се чувствува заштитена и сакана од негова страна, сакам машки што не изиграваат некои мачо типови од стилот да се испофалат нешто на нивна сметка... :cool:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Физички, најчесто ме привлекуваат машки со големи црни или темно кафеави очи (како оние на Џони Деп :love:), средно полни усни, широки рамена, мажествени раце и се разбира среден од глава до пети. А карактерно сакам машки што пружат доволно внимание на девојка за да таа се чувствува заштитена и сакана од негова страна, сакам машки што не изиграваат некои мачо типови од стилот да се испофалат нешто на нивна сметка... :cool:
Епа нека го клонираат тој Џони Деп и ете ти совршен партнер(за тебе) ........ решен проблем ! :D

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Епа нека го клонираат тој Џони Деп и ете ти совршен партнер(за тебе) ........ решен проблем ! :D
Мммм да знаеш дека не ти е лоша идејата, ке си имам и јас после мој Џони Деп!! :vozbud:

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Да биде симпатичен
Смисла за хумор да има
да ме почитува и сака
Да биде интелигентен

Да личи малце на овај :D
599910_10151936762660328_783921537_n (1).jpg

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да биде симпатичен
Смисла за хумор да има
да ме почитува и сака
Да биде интелигентен

Да личи малце на овај :D
Прегледај го приврзокот 46617

Ту бе ...ме погоди :)

Него он топик:

Да не е глупа као сајла ...да знае поише од 2 збора да сврзе нормални и да има смисла за хумор ....и да не се преценува :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да не е глупа као сајла ...да знае поише од 2 збора да сврзе нормални и да има смисла за хумор ....и да не се преценува :D
.............. и да нема дак-фејс ............. (y):icon_mrgr:

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Ту бе ...ме погоди :)

Него он топик:

Mногу си скромен :D

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
моја висина ( можеби малце повише, за да можам комотно у штикли да излегувам ), фина насмевка, карактер, и она што е MUST HAVE се стомачни <33 ако нема, ништо не правиме :P

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
моја висина ( можеби малце повише, за да можам комотно у штикли да излегувам ), фина насмевка, карактер, и она што е MUST HAVE се стомачни <33 ако нема, ништо не правиме :P

Чисто ме интересира , пошо нели , као љубител на брза храна и пиво неам стомачни - што нудиш/нудите вие во замена за стомачните на партнерот :D ?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Чисто ме интересира , пошо нели , као љубител на брза храна и пиво неам стомачни - што нудиш/нудите вие во замена за стомачните на партнерот :D ?
хмм ..шо знам :) обожувам машки што имаат смисла за облекување и стил! <33

не сум ја Анџелина Џоли па да го барам мојот Бред Пит ;) ..
има место за компромис :P

Lady Blue

АМАЗОНКА
Член од
18 ноември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
22
Битно е да најде начин да ми се вовлече .... под кожа ..... :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
хмм ..шо знам :) обожувам машки што имаат смисла за облекување и стил! <33

не сум ја Анџелина Џоли па да го барам мојот Бред Пит ;) ..
има место за компромис :P
Не се разбравме :) Небитно ^_^

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Само да не е глупача и да не ме замара додека требам ориз
а замисли да е до толку кучка и во најголемиот мраз да те изнесе надвор на чешма и да переш во метално корито па да ти се кинат алиштата...:mad:
:icon_mrgr:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
а замисли да е до толку кучка и во најголемиот мраз да те изнесе надвор на чешма и да переш во метално корито па да ти се кинат алиштата...:mad:
:icon_mrgr:
Нема шанси и раскинуем одма, ја алишта перам само со топла вода :D

Kajgana Shop

На врв Bottom