Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293
Дволични - Некој што демек е добар со тебе, а ти мутка нешто зад грб цело време. И кога ќе те заебе, се прави демек не е он крив, и повотрно пак истото. Истите тие луѓе за да се направат интересни негде, за тебе ќе кажат и измислат милион лаги и невистини, а тие ти се другари... Ама живот курва е, се ќе се врати со дупла доза кога најмалку ќе се очекува и кога ќе е највише болно :)

Јас сум многу мирољубив и не сакам ни да се карам, ни да се тепам, сакам само конструктивни или забавни муабети. Мразам:
-Некои кои се прават којзнае што се, тепачи, "цареви на маалото"....
-Мамини/татини мази, зависни од секој и секого...
-Лижачи, шпиуни (на Прилепски "издајци" :D)...
-Сезнајковци, се фалат дека се знаат. Напротив сакам луѓе кои се "тивки", а знаат "се"...
-Бубалици, учат се напамет, а поим немаат и малку ако го смениш прашањето од учебникот...
- и другите наведени, само не толку многу..

Со оглед на тоа што имам низок праг на толеранција ако почнам да набројувам, ќе треба да испишам 4-5 страни :P

Познавате ли личности во вашите живот кој едноставно не можете да ги поднесите заради нивниот каракатер?

Јас најмногу тие самобендисните, едноставно не можам да ги поднесам, како може некој за себеси да се фали колку е добар? - не можам да ги разберам стварно таквите[DOUBLEPOST=1407505423][/DOUBLEPOST]
Тогаш барам извинување :) -не знаев дека постои слична тема

Ако постои ваква слична тема кажете, јас не можев да најдам па си отворив иначе мислам дека сите најмалку еден познаваме што не ни направил ништо лошо ама ги мразиме заради нивните карактери.
Оваа тема беше најслична со целта и прашањето на темата, така да ја споив со оваа тема. Продолжете.

Инаку мене многу ме нервираат кукумјавици.
Не зборам за луѓе што си кукаат обично, бидејќи сите кукаат. И јас кукам.
Зборам за тип на луѓе кои имаат решение за проблемот (што најчесто и не е проблем) и цело време кукаат. Им даваш решение, буквално и те слушаат, знаат дека можат да го решат и суптилно го игнорираат и продолжуваат да се жалат кај ќе стигнат. А бе не можам еј, генерално имам висок праг на толеранција, ама да му се сневиди, немам повеќе трпение за овој тип на луѓе. Дури мислам дека кукањето им е еден вид фалење. Таков тип на кукање е само за привлекување внимание и ништо друго!

Ќе заборавев, трендот во моментов, идење контра (хипстераја) на се и сешто, и барање на "доказ" за банални работи..

Луѓе кои не признаваат грешки, луѓе кои се однесуваат како да се над сите кога всушност нивната положба е многу ниска(комплекси), луѓе со >= средно ниво на его.

Уште еден тип на карактер ме нервира најмногу ако би можел би ги убил таквите најискрено,таквите што туѓ успех во животот го множат со нула, никако не признават не поднесуват туѓ успех,таквите што заради нивниот неуспех во животот гледат да ги минимизират успесите на другите,такви завидливи се до бескрај, таква негативна енергија шират, а ништо не прават во животот да ја сменат нивната состојба, да бидат и тие успешни во нешто, секогаш кога почнуват нешто одма некој им е крив заради тоа што не успеват, ке најдат 1000, причини,лаги,ке шират секакви приказни како на нив им се прави неправда,другите лесно поминуват имаат врски а овие се секогаш жртви, а фактички во животот гледат само да уживат,да се забавуват, да се занимават со безвезни,без корисни мухабети, само каде има џумбус таму ги имаш, времето го трошат така,не им се работи, не им се учи,гледат како султани да живеат, не сакат ама баш ич да се трудат а кога друг успева пукат од инеат и гледат како што кажав што е можно повеќе да ги минимизират успесите. Таквите едноставно им прават зло на општеството и според мене се најлошите што постојат.

Последно уредено од модератор:
Никој не е совршен. Сите имаме маани но ретко кој ги признава тие недостатоци и се труди да ги намали или искорени.

Самобендисаните, луѓето кои мислат дека владеат над другите луѓе, лижачите, оние кои зад грб ти копаат дупка, оние кои не си ја признават грешката најмногу ме нервираат и се обидувам да ги избегнувам колку што можам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom