Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293
Нападни,напорни,прости луѓе и луѓе што лажат. Овие типови од такт ме вадат дефинитивно.

Мразам луѓе(без разлика на возраста, полот и.т.н.) кои:
1. Ми се мешаат во приватен живот иако немаат право на тоа
2. Ми го наметнуваат нивниот личен став/сфаќање/гледиште иако тој нивен став тотално се разликува од мојот став кон некоја Х работа(без разлика дали станува збор за став/гледиште од политичка, економска или општо животна природа)
3. Пробуваат да ме командаат и да ми заповедаат иако и на тоа немаат право бидејќи освен надредениот над мене на работното место ама баш никој друг нема право на тоа, особено не во приватниот живот
4. Постојано ме замараат со нивните лични проблеми а притоа баш ку* ги боли и никогаш не ме прашале за моите лични проблеми, така да и мене ама баш ич не ме боли и не ме интересира за нивните животи
5. Оговарачи т.е. јадачи на го*на кои ја извртуваат вистината и реалноста во своја полза секако и кажуваат работи кои ниту сум ги направил ниту пак сум ги кажал некогаш и некаде
и.т.н. ...
Овие 5 категории онака особено ненормално ме иритираат и ги мрзам ...

Тапани.... луѓе кои си мислат дека се некој и нешто -.-'

Ме нервираат луѓе што се прават Срби, а уствари чукун-дедо им бил по потекло од Србија, ама ај.
Не разбирам зашто е гордост да се биде Србин ?

Ме нервираат луѓе што се прават Срби, а уствари чукун-дедо им бил по потекло од Србија, ама ај.
Не разбирам зашто е гордост да се биде Србин ?

Многу е едноставно. Затоа што вие жените се ложите на срби :cautious:

Многу е едноставно. Затоа што вие жените се ложите на срби :cautious:

И тој дел не ми е јасен, имам сретнато и такви случаи и не ми е јасно, по што е Србинот поубав од Бугар или Португалец или Шпанец или што и да е друго.

Не сакам луѓе што се однесуваат како будали и оние што мислат дека знаат се’ и се разбираат во се’!

Луѓе кои имаат листа на луѓе што неможат да ги поднесат.
Што кур очекувавте? Сите да се молдирани според вас?

највише ме нервираат луѓе што покажуваат сила и се изживлјаваат и навредуваат лица со посебни потреби . !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom