Какви ќе бидат идните Земјани?

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот најверојатно ке биде само алка од синџирот на еволуцијата на земјата.Но неговото исчезнување од земјата не би било по некој природен пат (мада и тоа е можно),поголема е можноста на негово самоуништување........Хмммммм,дали?
Ех .......кој знае што се ке се случи по толку многу години ????:toe:
Дали планетата земја би постоела после 50.000.000 години ????:toe:

прво ние да ги доживееме следниве 50 години па после другите генерации нека му ја мислат :)

Abe luge za nekoj 1000 godini nema da ima ziv svet ne pa za 500000

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

veke ima vakva tema, znam zaso jas ja otvoriv...
bese "kako ke izgleda covekot po 1000 godini'.
ipak interesna tema e...
ama zasega imamae samo pretpostavki i hopotezi. nisto sigurno

Човекот по 1000 години ке изгледа како огромниот дел од денешните дебилни американци и плус уште некои 50 килца.Значи ниски,дебели и неразвиени.

Абе уживајте додека можете оти тие 1000 години највероватно ке ги дочекате со Свети Петар затоа ја не ја гледам смислата на оваа тема.Да беше некој си разговор за наредните 2-3-5 години па да правиме муабет, а не вака само празна слама тресеме.

Dinusaorusite znaele kakvi ke bidat sustestvata sto ke ja napadnat zemjata,i ke se naselat na nea,t.e. kakov ke bide covekot?Taka i covekot nemoze da znae kakvi ke bidat idnite zemjani,moze samo da pretpostavuva i da dava pretpostavki,sto se daleku od realnosta....

Abe mos zabegavte ama barem interesno e :icon_bigg

IDNITE ZEMJANI SIGURNO NEMA DA LICAT NA NAS!!

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

Грешка... Resistance is U/I :kez:

он-топик.... зошто сте сигурни дека воопшто ќе има “идни Земјани“ ?

ке бидат слаби и ‘‘подуени‘‘ во глата. слично како оние сивине вонземјани сеа. или пак киборзи ќе се сториме.

idnite zemjani ke bidat slabi so golemi glavi i ke gledat crveno.

a zosto site ne se krimirame pa da pocekame edno 1000g pa d vidime so ke se sluci (peh samo se salam ) ama sepak bi bilo interesno da se vidi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom