Какви девојки ви се допаѓаат: слабички или заобленки?

• Креатор на темата Креатор на темата --HEIDERN--
  • Време на започнување Време на започнување
Средничко најубаво :D
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 22:34 ---
Средничко најубаво :D

Не сакам премногу крупни девојки но лесно заоблени не ми сметаат ,во некој случај пре би ги одбрал нив отколку слабите.

Spinner... 40кг, 2кг цицка до 165см.
Те прочитав и некаде на друго место дека се палиш на минијатурни девојчиња. Тоа значи дека ти си 1.60 и 30 кг? Искрено неможам да ја вклопам сликава во главава каков маж би го палеле овие пропорции ако и самиот не е колку нив :)

Те прочитав и некаде на друго место дека се палиш на минијатурни девојчиња. Тоа значи дека ти си 1.60 и 30 кг? Искрено неможам да ја вклопам сликава во главава каков маж би го палеле овие пропорции ако и самиот не е колку нив :)

Јас сум 182см, 85-90кг некако у последно време варирам со тежина.

Имај во предвид дека сакам азијатки а тие се полесни од белкињите многу многу послаби, поситна градба (1.60-1.65 е дури и височка) и полесна коска. Сакам ситни и еластични едноставно подобри ми се за сексање полесно можам да ги маневрирам како сакам а сакам многу работи :D

Кога е македонка/белкиња у прашање барам/гледам други работи... ;)

Јас сум 182см, 85-90кг некако у последно време варирам со тежина.

Имај во предвид дека сакам азијатки а тие се полесни од белкињите многу многу послаби, поситна градба (1.60-1.65 е дури и височка) и полесна коска. Сакам ситни и еластични едноставно подобри ми се за сексање полесно можам да ги маневрирам како сакам а сакам многу работи :D

Кога е македонка/белкиња у прашање барам/гледам други работи... ;)

japanesedolls1-071807.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
65 кила најмногу,добри цицки,затегнати,исто и гзот затегнат,да не и се познаваат ребрата,нормално да има фаца на божествена убавица,права смеѓа/црна коса кафеави очи,висока до 176.8 ЦМ.

Е, ти многу скромен. Само толку ли? :P

Зш минијатурни ? просечна висина на македонскио маж е 1.80-5 така да за девојка 1,65 висина е таман, 20 цм не е голема разлика во висина :D јас само место ко шо пишал Фаранг до 40 кг, ја би малце потешки до 50 кг :D
Овие се живи битија бе пријател. Ти кукла бараш! :icon_lol:
незнам зш се чудите најубаите чупиња се просек 1,70 високи со 50 кг :D
овде грди нема и пишуе која колку е висока, а колку тешка :D http://femjoy.com/index/models

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom