Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto e ДВЕСТА lolЈАС ДВЕСТА
sto e ДВЕСТА lol
Од каде ја купи? Патем во Струмица има ли некоја продавница за вакви работи, за студиска опрема. Знам имаше Алфа Аудио и Мега Саунд, дали уште работат... Јас планирам да се надоградувам и ако не најдам во Скопје во Алфа Аудио, Болин, Артист и др. ќе купувам од Солун. Ми требаат студиски слушалки AKG, Sony, Sennheiser или Beyerdynamic и квалитетна екстерна звучна картица.:helou:На мојот компјутер на користам онаа Sound Max, колку-толку да вади некој звук, а во студиото ја имаме M-Audio Audiophile 2496, и баш сме задоволни со звукот.
![]()
Од каде ја купи? Патем во Струмица има ли некоја продавница за вакви работи, за студиска опрема. Знам имаше Алфа Аудио и Мега Саунд, дали уште работат... Јас планирам да се надоградувам и ако не најдам во Скопје во Алфа Аудио, Болин, Артист и др. ќе купувам од Солун. Ми требаат студиски слушалки AKG, Sony, Sennheiser или Beyerdynamic и квалитетна екстерна звучна картица.:helou:
Tе адднав.Целата опрема што ја има во студиото е купена од Велес и Скопје, патем и таму е студиото. А за во Струмица стварно незнам, евентуално ако си заинтересиран контактирај ме по мсн, ќе зборнеме ако може да нарачаме, да разгледаш каталози и сл. :wink:
Фала за инфото! Сепак барам отворени или полу-отворени, бидејќи ми требаат за продукција. Да не се пумпа бас многу, оти со затворени, хаха ке биде хипербас. Иначе како се вика продавницата од каде ги зема?@ kiksupermen
Другар, ја би ти препорачал senheiser hd-25 - високо квалитетни и профи за мјузик мејкинг и продакшн, е сеа clоsed се поише за накај диџеи и башка 4-5 саата макс зошто после може да ти прска главаама како и да е ја сум задоволен ептен.
Би ти препорачал и beyerdynamic , ѕирни ги :wink:
Јас ги земав од овдека од беверли е сеа дали има уште не знам, помина бајаги време, ама не ќе биде лошо да тркнеш да провериш како и да е.