Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Вено
  • Време на започнување Време на започнување
Па битен ми е компјутерот за добивање на разни информации,и по малце забава..не дремам многу,само кога нешто ми е потребно за факс или да се релаксирам малце..

Егзистенционална работна улога, поврзана со датотеки на информации и пишани документи. Покрај тоа, без компјутерот би секнала цела база на податоци и енциклопедиски трудови што ги употребувам. Контактите со пријателите би се намалиле.

неможам без ком...едноставно си станувам на ком одма седнувам и си легнувам со гаснење на ком....мн седам знаммм...

Паа доста голема улога. Едноставно се ми оди преку компјутерот.

Преголема улога..
Целосно сум посветен на компјутери..
Играње на игри колку имам слободно време (ако имам 12 часа слободно, ке ги изиграм). Спиење на компјутер буквално... Се откажав од гејминг пред 2-3 дена (не целосно, но од активен гејминг, можеби ке пуштам некогаш игра заради разонода), за да се посветам на програмирање... Така да повторно сум со компјутер..
Ми значи многу..

Фатална по социјален живот......ама баш ми е фино..:smir:

Правопропорционална - животот ни зависи од компјутерите веќе...

Земено во просек 12 часа дневно сум на компјутер. Сите работни обврски и добар дел од слободното време ги поминувам пред ова интересно машинче. Судејќи по овој факт би рекол дека компјутерот има и те како голема улога во мојот живот.

Компјутерите ги користам за забава и за чет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom