Каква тројка сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата EternalAT
  • Време на започнување Време на започнување
Мојт ффм , ако едната е Јесика Алба или Андриана Лима , иначе многу тешко .И да машкото некој издржлив дзвер ,кој ќе можи да не задоволи хихииххи

BMW X 3 -тројка.

После одам на четворки, петки.....

Trojka?.. Ma 3 zenski bez sex igracki mozda i da :-]]]]]]]]]]]
Se zezam..
Mozda bi probala FFM =] A i kontakt so devojkata ne bi mi precel.. Doeka ne e preterano.. I toa sigurno deka NE za da mu bide NEGO interesno.. Nego za da ni bide NAS interesno ;D

јас сум Straight. доволна ми е само девојка ми во кревет, и покрај тоа што ми понудија 3ка како врска а не во кревет... =]

JAS TI I DZONI VOKER THE BEST

NEMA PROBLEM ZA TROJKA DOKOLKU NE SUM VO VRSKA NEMA SANSA.TOA NAVISTINA BI BILO NEMORALNO I NEFER.VO TROJKA SO SEKAKVI SAMO NE SO PLAVUSI.

LOVE IS NAME SEX IS GAME SO LEAVE THE NAME AND PLAY THE GAME.:drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :pos2: :nesum:

Јас, срцето мое и едно шише текила.

Неќам тројка...

FFM :) hehehe .. ne se plasham od toa.. ali ne delam toa sho e moe :) taka da bi trebalo da e outside vrska ;)

Troika so dve zeni sto ke gi zapoznam na plaza i vecerta u hotel da se napieme do daska, pa posle da se nema sram sto ke se pravi hahahahah

Ne sakam da probam a nitu ke sakam nekogas mene toa mie odvratno najiskreno.

Две машки не ми требаат, превише се за мој вкус, а ако сме две женски онда ќе осеќам љубомора кон другата цура. Така да тројки може да гледам само на порнич, а у reality не фала, никаква.:pipi:

Фудбалска Федерација на Македонија - ФФМ... тоа се потшова.

ММФ никогаш! Треба пазење, да не налета нешто лошо од некоја страна. Не сум пробал, не ни сакам да пробам.

Кога веќе би пробала, би било ФФМ. Со двајца не можам да постигнам, со една жена плус мислам полесно би се снашла. :pos:
Ама тоа ако морам да бирам.
Во реални услови, барем во догледен век, не би прифатила никаква тројка, особено не дур сум во врска. One person is enough :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom