Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Капричоза и карбонара.

Сакам секаква пица, а многу сакам кога е со кулен и со павлака....ммммммм...

И мене почна да ми се допаѓа пицата со кулен ... ммм

ја обожавам капричиозата

Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.

haha to4no e :)))

Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.:pos2::pos2: Me iznasmea Napolitana i Kapricioza jadam samo druga nikakva :tapp::helou::helou::helou::helou:

Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.

Хихи, воопшто немам пробано таков вид на пица, можеби треба да пробам некое одење во пицерија. Инаку преферирам пица како што кажа Ацид доста мастраф а малце тесто, ама одозгора со доста кечап и со екстра многу чили.

Секаква пица.Уживам во секоја врста што постои:wink:

Obozavam pileska pastrmajlija :helou:

Девица

Вие сакате пица со многѕ сирење и кашкавал, па затоа најчесто ја нарачувате пицата со четири сирења. А пред да почнете да јадете не заборавате со салфетка да ја впиете маснотијата од пицата.

tokmu taka..:) bez salami, pechurki, maslinki i dr gluposti...samo sirenje, kashkaval, kechap i ubavo testo..:) a ova so salfetkata bash i ne e... :wink:

Обожавам секаква пица но најчесто јадам капричиоза :wink:

Јадам секаков вид на пица, ама најмногу претпочитам капричиоза. Еве баш сега си порачив од 23 киоск. :helou:

секогаш јадам капричиоза и најубава ми е
а според хороскопскиот знак ----
Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.
па да сакам мноооогу сирење и кашкавал

Ja si jadam samo domasna(Made by me) zasto posleden pat koga jadef pica bese pred nekoja godina ako vi teknuva u fresh imase edni pica pak (moze uste gi ima) i se utepaf od povrakanje i od togas nikat ne jadam pica ako ne e domasna...Inace moze da bide so bilo sto ama da ima mnooogu kaskaval i luto :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom