Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
секаква но мора да има јајца на неа

капричиоза...по можност без печурки...ммм :icon_bigg

Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња

капричиоза јадам.се пред малце маванав една

Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.

ја не одбирам многу многу нејкам печурки ниту маслинки не против туку искрено нејакм .... а пица .. БИЛО КАКВА ДА Е ЈАДАМ САМО ДА Е ПИЦА .. :vozbud::vozbud:

Лав

Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.

More i te kako jadam po cela pica...obozavam pica. Kapricioza, STELATO, quatro stagione, kalcone... a koga si pravam sama, ja pravam so mnogu kaskaval.

Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.

колку не...капричиоза фор евер...може и со бело месо некад али ретко има места каде што праат...

ja jadam sekakva samo da nema pecurki:):smir:

Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Хахахаха да да "НЕ прибирам" :icon_lol:
Иначеее , обозафам капричиозаа... Ммм најубафа е ... :vozbud:

Секогаш јадев пица без печурки, Везувио иначе.. Ама сеа у Струга кога пробав Наполитана, без шунка, а мноооогу печурки, мххх, ептен ми се допадна и сеа таа ја обожавам..Исто и пица со кулен сакам..
Знам само дека за Кватро Стаџоне ќе се каам цел живот..:pov:

Стрикно кватростаџоне и калцоне, понекад везувио или наполитана :)

Woww... Во најможен добар момент ја отварам темата затоа што вечер ќе одам на пица само не знам дали да си порачам иста (каприџоса) како што секогаш порачувам или да сменам нешто, хмм

Везувио т.е најпроста пица на свет со Кашкавал,Салама,Кечап и Тесто лолз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom